Alexandra Ungureanu iubește din nou, după despărțirea de Dj Gojira: „Nu sunt singură”

Data publicării:

Alexandra Ungureanu a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre statusul său sentimental.

Alexandra Ungureanu pare că trăiește una dintre cele mai bune perioade ale vieții ei. Artistei îi merge extrem de bine pe plan profesional, are foarte multe proiecte în desfășurare și se pare că norocul i-a surâs și pe plan sentimental. Dacă în trecut, aceasta și-a asumat relația cu Dj Gojira, care se pare că s-a și terminat între timp, vedeta se pare că trăiește în prezent o nouă poveste de dragoste.

„Nu sunt singură. Știrile cumva se repetă. Pentru că viața se repetă pentru cei care nu s-au așezat. Se întâmplă, lucrurile evoluează. Cineva apare, cineva dispare… Îmi asum felul acesta e a fi. Mi-am pus întotdeauna partea profesională pe primul loc. A fost foarte greu de combinat și cu partea personală unde, de multe ori sau de cele mai multe ori, mi s-au cerut părți importante din ceea ce dedicam muzicii ca timp, ca implicare…

De aceea, viața mea, cumva, pare foarte dezordonată dacă stai să urmărești firul cronologic al unor declarații din presă, având în vedere că mult s-a scris și fără să mai fiu întrebată. S-au perpetuat niște știri și lucruri, inclusiv luni de zile, când nu mai erau valabile. Am preferat mult timp să nu mai spun că sunt, că nu sunt. Îmi văd de treabă, când o fi să mă mărit vă anunț.”, a declarat Alexandra Ungureanu, potrivit viva.

VEZI și: Bărbatul de la care Alexandra Ungureanu nu-și poate lua gândul: „Înalt, păr brunet și cârlionțat”

Ce spune artista cu privire la comentariile din mediul online

Unul dintre motivele pentru are Alexandra Ungureanu și-a dorit să-și asume noua relație de dragoste este din cauza comentariilor negative care s-au scris de-a lungul timpului la adresa sa, în spațiul online. Extrem de multe voci o compătimesc pe vedetă din cauza faptului că nu s-a căsătorit până la vârsta de 41 de ani, motiv pentru care artista și-a dorit să spună lucrurilor pe nume.

„Nu, nu sunt singură. Dacă spun că sunt singură, adică de ce să zic, că nu sunt, dar dacă aș zice ca să încheiem acest șir despre viața mea, ar spune 'Vai, săraca'. Cum sunt multe cometarii pe social media de genul: 'degeaba ai, dacă ești singur!' Adică ar trebui luate în calcul că acele video nu se fac singure, tot e un prieten care mă filmează! Nu sunt singură, dar așa pare. M-am pierdut de atâția ani în lumea asta în care 'nimeni nu mă vrea'.”, a continuat artista.

Citește și: „Așa sunteți voi, fetele cu voce, sunteți urâțele”. Alexandra Ungureanu face lumină în așa zisul scandal cu Marius Moga: A fost o vorbă aruncată. Toți mai scăpăm porumbei

Motivul pentru care nu s-a mutat în noua locuință

Alexandra Ungureanu și-a cumpărat și o nouă locuință, în urmă cu 3 ani de zile, însă curiozitatea tuturor este de ce artista nu s-a mutat încă în acel apartament până acum. Astfel, artista spune că timpul limitat nu i-a permis să facă până acum toate lucrările și amenajările necesare.

„Da, toată lumea se miră și se crucește. Zici că mi-am construit palat cu două sute de camere. Efectiv, nu am avut cum. Am făcut lucrurile în câteva zile. A fost câte o etapă în care s-a lucrat, după aceea pauză și tot așa. Îți dai seama, mobila vine de la Onești, se montează, sunt de făcut retușuri, vine un om de acolo, trimite înapoi. E foarte complicat. M-am înhămat la această treabă, o duc până la capăt.”, mai spune ea, pentru sursa citată.

Citește și: Recunoașteți personajul? Este o cântăreață celebră de la noi din țară



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel