„Așa sunteți voi, fetele cu voce, sunteți urâțele”. Alexandra Ungureanu face lumină în așa zisul scandal cu Marius Moga: A fost o vorbă aruncată. Toți mai scăpăm porumbei

Data publicării:

Alexandra Ungureanu revine asupra subiectului „Marius Moga”, de acum câțiva ani, când a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că acesta i-ar fi spus că „fetele cu voce sunt urâțele”.

În urmă cu câțiva ani, Alexandra Ungureanu „scăpa porumbelul”, în cadrul unui interviu, dezvăluind o discuție pe care o avusese cu Marius Moga, la începutul carierei. Ea spunea atunci că anii 2000 au fost crunți pentru ea și că nu se regăsea în tiparul „femeii perfecte”, iar părerile celor din jur o adânceau și mai mult în frustrare. 


 „Moga îmi spunea: așa sunteți voi, fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram în backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult.

Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea. Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, da eu nu sunt 90-60-90. Aveam urme de acnee pe față. Nu aveam bani să mă duc în saloane. Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic”, a povestit Alexandra Ungureanu în emisiunea „Viața vedetelor” de pe Youtube, în urmă cu câțiva ani.


Alexandra Ungureanu, despre Marius Moga: „E un prieten drag și un om foarte mișto. Toți mai scăpăm porumbei”

 

Recent, Alexandra Ungureanu a fost invitată în emisiunea  FRESH by UNICA, unde a spus adevărul despre relația cu Marius Moga. Artista dezvăluie că celebrul compozitor i-a fost alături încă de la începutul carierei și că, în continuare, este un om important în viața ei. Ea spune că regretă declarațiile făcute în acel interviu, cu ani în urmă, și că nu consideră că Moga i-ar fi greșit cu ceva, însă presa ar fi „rostogolit” declarațiile ei, făcându-șe să pară altfel decât și-a dorit ea. 

 

 „O, doamne! Foarte rău mi-a părut de titlul ăsta, mega-ultra preluat și rostogolit, pentru că a speculat o mică parte din tot ce a însemnat relația mea de colaborare cu Marius. Marius m-a ajutat foarte mult prin toate lucrurile pe care le-a făcut pentru mine și cu faptul că m-a introdus în această industrie, și mi-a dat piese faine pe mână, și m-a pus în niște contexte de senzație, cum a fost proiectul Sistem și așa mai departe.


Eu am zis într-un interviu, în glumă, povestind despre începuturile mele în muzică. Într-adevăr, în anii 2000, au început să fie la modă trupele de fete frumoase, care nu știu cât cântau, se descoperise ăla de corectat vocile… Nu e nicio problemă, se folosește și în continuare și, cumva, eu nu mă încadram în standardul de frumusețe de atunci. Între timp, lumea s-a mai deschis și nu mai am nici eu această presiune. Atunci problema nici măcar nu era la el, era la mine că nu aveam încredere în mine. Acum sunt eu ok, mă plac, mi se pare că sunt o femeie frumoasă, am de dat niște kilograme, în rest sunt bine”, a dezvăluit Alexandra Ungureanu, la FRESH by UNICA.

Alexandra Ungureanu: „El cred că mă și provoca să vadă că am încredere în mine, că știu ce am de făcut, să am încredere în calitățile mele”


„Îmi spunea: ‘bă, păcat că astea care aveți super voci nu au și dimensiuni de manechin!’ Era un context, omul a zis cândva asta, cine știe ce o fi gândit, dar el m-a ajutat foarte mult. E un tip vizionar cu care îmi face plăcere să lucrez și e foarte urât că s-a rostogolit chestia asta. Chiar e un prieten drag și un om foarte mișto. Toți mai scăpăm porumbei la un moment dat, my bad (n.r. – greșeala mea) că nu trebuia să zic, că era clar că va fi speculat.


Nu ne-am certat niciodată, am suferit atunci, că nu înțelegeam contextul și ce voia el să zică. El cred că mă și provoca să vadă că am încredere în mine, că știu ce am de făcut, să am încredere în calitățile mele. (…) Eram sub aripa lui și trebuia să îi arăt că știu ce am de făcut, că am încredere în mine și să trag de el să-mi facă proiectul. A fost o vorbă aruncată, dar relația noastră este foarte bună, am colaborat, în continuare sunt convinsă că o piesă care va funcționa și va fi mișto din repertoriul meu va fi scrisă de el”, a spus Alexandra Ungureanu la FRESH by UNICA.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel