Alexandra Stan, motivul pentru care nu vrea să-și cumpere apartament în București: „Nu sunt pregătită” Artista stă în chirie

Data publicării:

Alexandra Stan a dezvăluit motivul pentru care preferă să stea în chirie, decât să își cumpere apartament. 

Alexandra Stan se numără printre vedetele care au ales să stea în chirie, deși își permit să își cumpere orice locuință pe care și-o doresc. În cadrul unui interviu, artista a dezvăluit motivul pentru care a decis să rămână în chirie și să nu-și cumpere apartament. 

Alexandra Stan, motivul pentru care nu vrea să-și cumpere apartament în București

Artista recunoaște că anul acesta vrut să își cumpere apartament. Cu toate astea, Alexandra Stan și-a schimbat decizia și a rămas în continuare în chirie. Blondina susține că nu vrea să își achiziționeze un apartament, în prezent, deoarece e tot timpul pe drumuri. În plus, Alexandra Stan recunoaște că se plictisește foarte repede să stea într-un singur loc. 

„Și anul trecut am vrut să-mi cumpăr apartament. M-am interesat, dar nu știu ce să zic, că piața în momentul de față e în continuă schimbare și cum se construiesc o grămadă…. și mă tot gândesc că la cât de mult mă mut eu și cât de mult plec, chiar are sens? Bine că într-adevăr, dacă te gândești la partea financiară, am oameni care mă sfătuiesc că mai bine să cumpăr, să îl închiriez. Adică, nu știu, eu mă plictisesc foarte repede, eu m-am mutat în patru ani de trei ori, că mă plictisesc. Vreau altceva, nu știu ce mi-aș dori… mai degrabă o casă. Și mă gândesc. Dar nu sunt pregătită pentru casă, adică văd la ai mei ce înseamnă să ai casă, deci nu”, a declarat Alexandra Stan, pentru unica.ro

Alexandra Stan: „Am început să fiu chivernisită pentru că vreau să-mi impun chestia asta”

Alexandra Stan a mărturisit că, în ultima perioadă, a început să fie mai atentă cu banii și să îi cheltuie pe lucruri care sunt o necesitate în viața ei.

„Acum, de vreun an, am început să fiu chivernisită pentru că vreau să-mi impun chestia asta. Nu am fost niciodată recunosc, dar mi-a și dat Dumnezeu norocul ăsta să nu trebuiască să număr fiecare ban. Și sunt recunoscătoare pentru chestia asta, dar e o ambiție de-a mea personală, pentru că e nevoie. M-am uitat și la podcasturi pe online, podcasturi de disciplină financiară, pentru că vreau să am chestia asta. Dar nu e vorba neapărat de a strânge bani, e vorba pur și simplu să fii smart și să nu cheltui, să dai bani altor oameni, înțelegi, altor companii. De ce? Mai bine fac altceva cu banii ăia, cumpăr ceva”, a mai explicat vedeta.

Cum stă Alexandra Stan cu iubirea

Artista recunoaște că este singură de doi ani de zile, însă preferă să se focuseze doar pe ea, în prezent. 

 „Sunt singură de doi ani. Mă știți, doar știți că eu am avut mereu relații lungi și mereu am vorbit despre asta. Este cred că prima dată când sunt atât de mult timp singură, după doi ani de zile, dar uite că am reușit să o fac și pe asta și să mă focusez pe mine”, a dezvăluit ea.

Citește și: Alexandra Stan, trucuri pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus: „Eu pot să mă motivez”

Bia Khalifa își plânge fratele aflat după gratii: ”Mi se rupe inima” Blondina face tot posibilul să îl ajute pe Tibi

Antonia, marcată de moartea bunicului ei. Artista a aflat cumplita veste, înainte să urce pe scenă: „Eram praf” Cum o ajută Alex Velea să treacă peste momentele grele



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel