Alexandra Stan, de urgență la spital. Artista a fost nevoită să își anuleze un concert

Data publicării:
Sursa foto: Alexandra Stan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alexandra Stan, Instagram

Alexandra Stan și-a anulat concertul din Ungaria, din cauza problemelor de sănătate.

Alexandra Stan a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a simțit extrem de rău. Artista era pregătită să susțină un concert în Ungaria, când starea de sănătate a început să îi dea de gândit. Vedeta spune că a avut o febră extrem de mare, iar gâtul o durea atât de mult, încât nici nu putea vorbi. Tocmai din aceste motive, aceasta a fost nevoită să-și anuleze spectacolul, spre dezamăgirea celor care așteptau cu sufletul la gură să-și întâlnească idolul. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, pe pagina personală de Instagram, unde le-a promis fanilor că se va revanșa, după ce starea de sănătate i se va ameliora.

„Îmi pare rău să vă anunț că nu voi putea susține concertul din seara asta, pentru că am o mare infecție la amigdale și febră. Azi am fost la spital aici în Szeget și medicul mi-a recomandat să mă odihnesc și să urmez tratamentul. Îmi cer scuze pentru neplăcere.

Data viitoare o să cântăm și o să dansăm împreună. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Ne vedem curând!”, a scris Alexandra Stan pe Instagram. 

Alexandra Stan a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică: Mi-am dorit mult să fac asta

Alexandra Stan a încercat să se sinucidă

Artista a povestit recent, în cadrul unui podcast, despre cum a încercat să-și pună capăt zilelor de două ori. Aceasta era într-o perioadă foarte complicată din viața ei, motiv pentru care nu mai vedea niciun motiv pentru care să trăiască. Tatăl ei a fost cel care a găsit-o și a salvat-o pe artistă de la moarte.

"Când ți se inserează niște gânduri în cap, tinzi să le crezi, iar tu nu le gândești conștient. Alegerile pe care le-am făcut eu atunci nu veneau din lumină, veneau din întuneric. Mi se părea o prostie creștinismul, credința în general. Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam la un moment dat să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri bune, nu sunt din lumină, de la Dumnezeu, bune.

Eram în Elveția la un concert, unde în munți și luasem pastile de somn, ca să nu mă mai trezesc. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu. La evenimentul ăla era și președintele Elveției de la acea vreme, venisă toți să mă cunoască, era o petrecere privată la o stațiune de schi. Eu voiam să mă cunoască și eu nu mai voiam să trăiesc.", a mărturisit Alexandra Stan în cadrul podcastului Fain și Simplu cu Mihai Morar.

Tatăl său a avertizat-o în legătură cu Marcel

"Tata îmi zicea mereu că a văzut mailuri, că a auzit niște discuții în care promoterii îi spuneau faptul că era vorba despre alte sume decât cele pe care mi le spunea mie Marcel. Eu una două mă duceam și le ziceam lor, lui Marcel și lui Andrei, iar ei ziceau "Daa, bine că zice taică-tu care bea, și tu îl crezi pe el, în loc de noi." Ziceau că e un om de neîncredere și eu îi ziceam să nu se mai bage. Copiii trebuie duși de mici la psiholog, ca să nu ajungă ca mine și să ia astfel de decizii. Un copil la 19 ani trebuie să știe foarte bine ce vrea de la viață, să nu fie manipulat. Marcel crede că încă el are dreptate. Atunci când s-a întâmplat el lupta pentru drepturile lui. Eu l-am iertat oricum, i-am scris și scrisori, dar după le-am dat foc. Practic m-am trezit dintr-un șoc.", a continuat aceasta.

Alexandra Stan dezvăluie motivul divorțului. Cum a trădat-o fostul soț: „El zice că nu, că e percepția mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel