Alexandra Stan a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică: Mi-am dorit mult să fac asta

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Alexandra Stan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alexandra Stan, Instagram

Alexandra Stan a vorbit despre cariera profesională, dar și despre copilăria sa, dezvăluind care era cel mai mare vis al ei, încă de mică.

Alexandra Stan este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, atât pe plan național, cât și internațional. Vedeta spune că încă din copilărie a fost convinsă că va deveni cântăreață, fapt pentru care nu a renunțat nicio clipă la visul ei.

"De mică mi-am trasat cumva drumul spre cariera de artist. De fapt, toți membrii familiei mele știau că eu voi fi cântăreață, nu exista altă variantă. În fața casei cred că mi-am făcut încălzirea și am învățat de mică importanța unui public. Noi strângeam vecinii de stradă să fie spectatorii noștri și le mai ceream și bani de bilet. Ne știam valoarea de mici.", a declarat Alexandra Stan, potrivit ego.ro

"Nu-mi imaginam că voi cânta pe unele dintre cele mai mari scene din lume"

Chiar dacă știa că faima va veni, mai devreme sau mai târziu, artista nu s-a gândit niciodată la faptul că va ajunge chiar atât de departe, astfel încât să împartă scena cu unii dintre cei mai mari artiști internaționali.

"Nu am prevăzut întru totul cum va fi cariera mea, dar știam că voi canta și că eu voi trăi din asta. Nu-mi imaginam însă că voi cânta pe unele dintre cele mai mari scene din lume, că voi fi cap de afiș la cele mai importante festivaluri alături de alți artiști internaționali. Asta m-a luat prin surprindere, dar cumva am îmbrățișat rapid ideea de a fi artist internațional și m-am bucurat apoi de fiecare moment din carieră.", a mărturisit ea.

Cum a depășit Alexandra Stan momentele de cumpănă

Momentele grele pe care le-a întâmpinat, de-a lungul carierei, au făcut-o pe artistă să fie și mai tare și să-și dorească și mai mult să ajungă sus. Unul dintre ele a fost reprezentat de momentul în care a fost victima violenței domestice.

"Am avut mai multe momente de cumpănă, însă niciodată nu m-am văzut renunțând la muzică. Știi că sunt mulți artiști care scot un hit și apoi nu mai auzi de ei. Eu am știut că asta trebuie să fac. De asta mi–am și propus să depășesc orice situație. Cu siguranță cea mai dificilă experiență a fost în 2013, situația cu violența, dar a trebuit să mă reinventez, să iau multe lucruri de la zero și să fiu puternică.", a mai dezvăluit artista.

Ce a făcut artista cu primii bani câștigați

"Îmi amintesc că din primii bani câștigați am pus deoparte și am strâns până i-am luat surorii mele o mașină. Mi-am dorit mult să fac asta. Îmi ajut familia și acum, e o responsabilitate pe care mi-am asumat-o și o fac cu drag.",a  adăugat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel