Alexandra Stan a răbufnit după ce a fost criticată pentru aparițiile incendiare: “Îmi doresc să nu mai conteze imaginea”

Data publicării:
Sursa foto: Alexandra Stan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alexandra Stan, Instagram

Alexandra Stan a răbufnit în urma criticilor pe care le-a primit după ce a pozat aproape goală pentru coperta noului album.

Alexandra Stan și-a surprins din nou fanii, după ce a pozat  goală pentru coperta noului album. Ultima ei apariție a Alexandrei Stan încins atmosfera în rândul fanilor, dar a atras și multe reacții negative. Dacă unii au complimentat-o pentru felul în care arată, au existat și foarte multe persoane care au criticat-o pe artistă pentru modul în care se fotografiază, dar și cum alege să își expună formele.

„Poză de OnlyFans! Penibilă”, „Fără chiloți…”, „Vezi că ai uitat să îți iei chiloți pe tine”, „Obraznico”, „Nu-ți face cinste atât de multă vulgaritate și obscenitate”, „Nu ești cuminte deloc!”, sunt o parte dintre comentariile răutăcioase primite de Alexandra Stan la fotografia cu pricina. 

Alexandra Stan, reacție acidă după ce a fost criticată pentru aparițiile incendiare

Sătulă de comentariile negative, Alexandra Stan nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Aceasta este de părere că nu imaginea este cea care contează cu adevărat.

“Este coperta albumului meu. Albumul ăsta mă reprezintă în totalitate, asta sunt eu Rainbows. Am avut curajul și puterea de a mă arăta așa în fața oamenilor, dar dincolo de această aparență stă un talent și o muncă de 12 ani, cu o echipă numeroasă.

Îmi doresc să nu mai conteze imaginea și felul în care te prezinți fizic oamenilor, cât contează toată munca depusă. Uită-te câți oameni au fost aici în seara asta!

Cred că ar fi mai bine să schimbăm tonul întrebărilor! Să nu înțeleagă lumea că eu mă dezbrac așa….da, mă dezbrac la duș, în baie, cum se dezbracă toată lumea!”, a declarat Alexandra Stan pentru click.ro.

Alexandra Stan, propunere indecentă din partea unui site pentru adulți

Spre surprinderea tuturor, Alexandra Stan a primit o ofertă indecentă din partea unui site pentru adulți. Vedeta avea deja și un nume, dar a decis că este mai bine să se retragă. Artistei i-a fost frică că imaginea ei va fi atât de afectată încât îi va distruge cariera muzicală. 

”Și ce crezi, am ajuns și am vorbit chiar cu OnlyFans din UK, am avut niște meeting-uri cu ei și aproape am semnat deal (înțelegere) cu ei şi aproape mi-am făcut cont! Nu eram însă decisă sută la sută… Aveam şi un nume pentru asta, într-un studio de videochat eu să fiu în pat şi titlul să fie «In bed with Alexandra Stan»… Am văzut şi eu că apar pe Pornhub… e un clip împărţit în mai multe… Oricum, în ultima perioadă nu am mai fost aşa… am momente când mă îmbrac aşa… dar mi se pare că se foloseşte prea mult energia asta feminină, sexuală, în scopurile care nu trebuie! Clipurile mele sunt sexy, dar nu sunt aşa, porno”, a spus Alexandra Stanîn cadrul podacstului lui DJ Gojira. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel