Alexandra Duli l-a pupat cu patos pe Zanni, la Survivor All Stars: „Îmi place de ea”. Cum au reacționat concurenții

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Voyo
Descriere foto: Captură video: Voyo

În timpul consiliului tribal, după ce Alexandra Duli a mers la Zanni să-i dea un pupic pe obraz, Faimosul a înmărmurit pentru câteva secunde, neștiind ce se întâmplă. Ulterior, el a recunoscut că o place și o simpatizează pe Războinică. 

Chiar dacă în ediția din această seară un concurent din echipa Războinicilor va fi eliminat de la Survivor All Stars, echipa albastră a făcut haz de necaz. Așadar, Alexandra Duli și Alex Delea s-au gândit să joace „Adevăr sau Provocare”. Astfel, Războinica a fost provocată de colegul ei de echipă să îi dea un pupic pe obraz lui Zanni în consiliul tribal.

Alexandra Duli: Chiar dacă e un consiliu mai trist, am zis să facem haz de necaz și să nu fie așa de trist. Ne-am jucat un mic joc înainte de acest consiliu cu adevăr și provocare.

Alex Delea: Te provoc ca azi la consiliu să-l pupi pe Zanni.

Alexandra Duli: Ok bine.

Alex Delea: Te duci, venim toți, dar să fie toată lumea așezată. Ridici mâna în fața domnului Dan, apoi te duci fără să spui nimic, îl pupi pe Zanni și te întorci înapoi. Fii atentă, așa îl pupi.

Captură video: Voyo

Alexandra Duli: Trebuie să ridic mâna la acest consiliu, să merg spre Zanni și să-l pup direct pe obraz. Îmi asum, am vrut o provocare, dar nu mă așteptam să fie așa de grea. O să-mi fie rușine. Va trebui să am mai mult tupeu decât pe traseu, dar îmi asum și trebuie să fac această provocare.

Te-ar putea interesa și: „Fii tare, revino-ți pentru copilul tău”. Cristina Cioran, în pragul disperării. Actrița s-a filmat în baie, în timp ce se tunde, fredonând o melodie tristă de dragoste

Zanni a recunoscut că o place pe Alexandra Duli

Zis și făcut. În timpul consiliului, Alexandra Duli a mers la Zanni și i-a dat un pupic pe obraz. Surprins de gestul făcut de Războinică, Faimosul s-a emoționat, ba chiar s-a pierdut pentru câteva secunde.

Captură video: Voyo

Curios să afle dacă Alexandra Duli a fost provocată să îi dea acel pupic sau a făcut-o pentru că așa a simțit, Zanni a întrebat-o: „A fost un pariu sau o plăcere?”. Răspunsul Războinicei nu a întârziat să apară: „Ambele”.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor All Stars, a fost curios să afle cum a primit pupicul: „L-am primit bine. Am crezut că așa vrea ea, dar când am văzut că e doar un pariu.. L-am primit bine, eu o simpatizez pe Duli. Se rățoiește, dar îmi place de ea așa cum se rățoiește”.

Te-ar putea interesa și: „Îi dau în judecată”. Cristina Șișcanu, păcălită după ce a dat o comandă pe internet. Ce a primit în colet: „Nu cred așa ceva, sunt niște chinezării”

Alex Delea a mărturisit ulterior că Alexandra Duli i-ar fi spus că îl place pe Faimos: „Mi-a zis mie într-o zi că l-a văzut pe Zanni îmbrăcat în negru și că n-a mai putut! I-a plăcut foarte mult momentul acela. Este topită efectiv”.

După ce s-a speculat că între Ana Porgras și Zanni există ceva mai mult decât o simplă prietenie, Daniel Pavel a ținut să o întrebe cum a văzut ea tot ce s-a întâmplat în consiliu: „Mă bucur pentru Zanni că e îndrăgit de toate fetele. Ce pot să zic? Doar mă bucur pentru el, atât. Mă bucur și pentru Duli”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel