„Fii tare, revino-ți pentru copilul tău”. Cristina Cioran, în pragul disperării. Actrița s-a filmat în baie, în timp ce se tunde, fredonând o melodie tristă de dragoste

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: TikTik/Cristina Cioran
Descriere foto: Captură video: TikTik/Cristina Cioran

Cristina Cioran și-a șocat fanii, după ce a publicat pe rețelele sociale un videoclip în care se tunde singură, în timp ce fredonează o melodie tristă de dragoste.

Cristina Cioran este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. Vedeta a format un cuplu împreună cu Alex Dobrescu, cu care are împreună o fiică în vârstă de 2 ani, pe nume Ema. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă anul trecut, după o relație care a durat doi ani, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ales să meargă pe drumuri separate, iar despărţirea a fost una cu scântei. Se spune că timpul vindecă orice rană, se pare însă că actrița suferă și acum după despărțire.

Cristina Cioran, în vârstă de 46 de ani, și-a luat prin surprindere fanii din mediul online, după ce a publicat un videoclip în care se tunde singură în casă, fredonând o melodie tristă de dragoste.

„Te-am iubit așa cum am știut
Te-am iubit atât de tare
Cât de mult am fost în stare
Nu ca-n filme, nu cum ai visat
Și nici n-ai meritat”, a spus Cristina Cioran într-o filmare de pe TikTok.

@kikicioran Te am iubit @Delia Matache Official #shot #followers ♬ original sound - kikicioran

Îngrijorați, fanii au reacționat, mulți dintre ei spunând că actrița ar putea trece printr-o perioadă dificilă. 

„Te îmbrățișez. Ai nevoie de cineva alături, care să te țină de mână și să-ți fie alături în perioada asta grea…Copilașul tău are nevoie de tine”, „Ești bine? Nu prea pari din ultimele postări”, „Nu trebuie să suferi după cineva care nu te-a meritat!! Sus privirea și să treci cu bine peste stătea asta. Ai un pui de crescut”, „Draga mea fii tare, revino-ți pentru copilul tău, el merită să aibă o mamă frumoasă și fericită!! Bărbați se mai găsesc, nu se termină lumea la un bărbat, nu merită să suferi pentru nimic!! Hai capul sus!!”, „Eu cred ca are mari probleme”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani la postarea Cristinei Cioran.

@kikicioran

Te am iubit

♬ Cum Am Știut - Killa Fonic & Delia

Ce spunea Cristina Cioran despre relaţia cu Alex Dobrescu

Invitată recent în cadrul podcastului „Vorba lu' Jorge”, Cristina Cioran a dezvăluit în ce relații a rămas cu Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale. 

„Cu Alex am o relație foarte bună. Este tatăl Emei. Îmi este foarte ușor să vorbesc cu tine despre asta, pentru că și tu ai fată și știi cât de puternică este legătura tată-fiică. Pentru mine, așa cum tatăl ei o va trata pe ea, așa va știi că este normalitatea. Dacă va fi iubită, respectată, alintată, așa va căuta un bărbat, pe profilul acesta și eu asta îmi doresc. Eu îmi doresc ca el să fie un tată perfect pentru ea. Noi avem o relație mai bună acum, de cât atunci când eram împreună. Este totul mult mai clar.

Nu sunt mamă singură, noi suntem părinți. Noi nu locuim împreună, dar facem lucruri împreună. Ieșim împreună, luăm masa împreună, filmează cu mine la „Mămici de pitici”. De ce? Pentru că este un tip inteligent. Faptul că nu ne-am înțeles noi este altceva, dar prieteni putem să fim. Eu nu am dușmani. Pe mine nu o să mă auzi niciodată că vorbesc de trecut. Trecutul este trecut și nu mai există, doar anumite chestii care s-au întâmplat și nu le poți evita în discuție.  Primul iubit din viața mea l-am avut la vârsta de 18 ani jumătate. Nu îmi place să discut despre trecut și nu este vorba că sunt conservatoare sau am frustrări, dar sunt chestii personale și care nu se discută”, spunea Cristina Cioran, în cadrul podcastului „Vorba lu' Jorge”. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel