Alex Velea, secretul unui abdomen cu pătrățele. Ce le recomandă artistul celor care vor să aibă un corp de invidiat

Data actualizării: | Data publicării:
Alex Velea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alex Velea, sursa foto Instagram

Alex Velea se bucură de un fizic de invidiat, însă puțini știu cât de multe ore petrece artistul în sala de fitness.

Faimosul artist este foarte pasionat de sport și de felul cum arată, tocmai de aceea acordă o atenție deosebită alimentației și sportului. Alex Velea petrece multe ore în sala de forță și are câteva sfaturi pentru cei care își doresc să aibă un abdomen cu pătrățele. Artistul și iubita lui, Antonia, sunt foarte atenți la felul cum arată și își doresc să aibă un stil de viață cât mai echilibrat. 


„Trebuie să ai un echilibru, între carbohidrați, proteină, grăsimi. Trebuie să iei suplimente nutritive. Să ai grijă de articulații, sunt pro și contra, sunt fel și fel de opinii. Noi stând în casă am mâncat și ne-am antrenat ca să mai luăm niște masă musculară pe noi. Și asta am făcut. Ne-am dedicat. Weekend-urile nu am mai fost plecați. Pentru că weekend-urile ne afectează, că atunci când performez pierd vreun kilogram, două. E un efort fabulos, iar dacă ai câteva cântări, vii cu câteva kilograme în minus”, a spus Alex Velea pentru Antena Stars.

 
Cei doi băieți pe care îi are împreună cu Antonia îi calcă deja pe urme artistului. Cei mici se antrenează cu un profesionist MMA, iar uneori fac exerciții fizice împreună cu părinții lor. Ba mai mult, Achim și Dominic au început și cursurile de înot. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel