Alex de la Orăștie, replici acide către Elena Merișoreanu, după ce artista a spus că el ar cânta pe „mici și bere”

Data publicării:
Alex de la Orăștie și Elena Merișoreanu, sursa facebook
Descriere foto: Alex de la Orăștie și Elena Merișoreanu, sursa facebook

Alex de la Orăștie a reacționat, după ce Elena Merișoreanu l-a jignit pe artist.

Scandalul din muzica populară românească ia amploare pe zi ce trece. Totul a pornit, după ce Maria Dragomiroiu a spus despre Elena Merișoreanu că ar fi „răutăcioasă, invidioasă și mincinoasă”. „Merișor” a avut o reacție acidă, acuzând-o pe colega ei de breaslă de faptul că i-ar fi luat bărbatul altei femei, tunând și fulgerând la adresa artistei.

În scandalul zilei au fost incluse și alte nume mari din industria muzicii, precum Saveta Bogdan și Alex de la Orăștie. Artistul a mărturisit la Xtra Night Show, că artista ar fi spus atât despre el, cât și despre alți tineri artiști, că nu ar merita, de fapt, acest statut și că ar fi doar niște oameni care cântă la bâlci și zile comunale și că ar cânta pe „mici și bere”.

„Doamna era invitată la o emisiune, unde erau invitați și câțiva actori de stand up comedy, ascultând ei o piesă de-a mea, care se numește „Vând casa lui tata”. Acești domni comedianți au ajuns la concluzia că eu aș vrea să-mi vând casa lui tata, pentru că tata am fost traumatizat în copilărie și că tatăl meu consuma alcool și că mă bătea. Prezentatorul a întrebat-o pe doamna Elena Merișoreanu „Ce părere aveți despre acești artiști?”. Ea a răspuns că: „ce, domnule? Ăștia sunt artiști? Ăștia sunt oameni care se duc la bâlci, la zile de comună și cântă pe mici și bere”, a spus Alex de la Orăștie pentru Xtra Night Show.

Alex de la Orăștie a mărturisit că inițial a preferat să tacă deoarece are un respect pentru artiștii de muzică populară.

„Am avut atunci dreptul la o replică, dar am zis că eu făcând parte din muzica asta etno, petrecere, am zis că nu mă bag eu să discut despre așa zisele doamne din muzica populară, din folclorul nostru românesc, pentru că am un respect pentru ele. Ea s-a întâlnit și cu mine la diferite filmări, la revelioane, și m-a felicitat că am o voce frumoasă, că sunt un tânăr talent și că se bucură că dânsa e de acolo, din județul Hunedoara”, a continuat artistul.

Citește și: Saveta Bogdan, scandal MONSTRU cu Elena Merișoreanu: „Când o văd, o scuip în ochi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel