Alex Bodi, cel mai mare regret din viața Biancă Drăgușanu. Blondina a făcut dezvăluiri neștiute din mariajul cu fostul ei soț

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu  și-a deschis sufletul și a vobit despre mariajul cu fostul ei soț,  Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a decis să facă dezvăluiri neștiute din timpul mariajului cu fostul ei soț, Alex Bodi. Blondina a povestit momentele petrecute alături de afacerist, dar și situațiile în care a fost pusă din cauza acestuia. Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a precizat că își dorește din suflet să uite perioada în care a fost căsătorită cu acesta.

 

“Cea mai neplăcută experiență și situație a fost a doua căsătorie. Despre care nu vreau să vorbesc că s-a vorbit prea mult. Dar cred că este cel mai neplăcut lucru pe care o să-l regret toată viața. A fost ceva foarte rău pentru mine și familia mea. În această relație am stat aproximativ 3 ani, dar căsătorită am fost câteva luni, 6-7 luni.

Eu m-am căsătorit în 1 august și deja pe data de 21 august îmi doream să divorțez. Atât de rău a fost. Vreau să uit. Dacă ar exista o pastilă pe care să o iei și să uiți anumite lucruri, cu siguranță aș lua pastila asta ca să dau delete din memorie”, a spus Bianca Drăgușanu pe Youtube în cadru unui podcast.

 

Bianca Drăgușanu, amănunte neștiute din copilărie: „Părinții mei au divorțat, eu aveam șase ani, nu prea am tabloul ăla de familie”

Totodată, Bianca Drăgușanu a mărturisit că îi va fi foarte greu să îi explice fetiței sale tot ce s-a întâmplat în viața ei, dar și cauza ipostazelor în care a apărut.

 

„Copilul meu o să vadă, ea fiin fetiță. O să-mi fie foarte greu să-i explic că ea trebuie să facă alegeri înțelepte și că ceea ce am făcut eu acolo, a fost decât o lecție neînvățată, despre asta a fost vorba. Mă tot gândesc cum să i le explic”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

 

Ce meserie și-a dorit Bianca Drăgușanu să practice în adolescență: "Eram oaia neagră a familiei"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel