Ce meserie și-a dorit Bianca Drăgușanu să practice în adolescență: "Eram oaia neagră a familiei"

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce meserie își dorea să practice, atunci când era adolescentă. Nimeni nu se aștepta la asta.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate apariții din showbizul românesc. Recent, blondina a fost invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, acolo unde a dezvăluit meseriile pe care și le-a dorit să le practice, atunci când era adolescentă.

Vedeta a mărturisit că mereu și-a dorit să fie actriță, balerină sau dansatoare. Mai mult decât atât, fosta soție a lui Alex Bodi s-a autointitulat „oaia neagră a familiei”.

„Sunt un trend-setter, dacă stau să analizez și alte contexte. Asta mi-am dorit. A început pe la 10-12 ani, eram lider tot timpul, chiar dacă nu eram bună la învățătură, eram șireată, adică făceam lucruri prin care toată lumea mă vota pe mine, eu eram liderul școlii, al clasei. Eram un copil năzdrăvan, oaia neagră a familiei”, a declarat Bianca Drăgușanu.

 

Bianca Drăgușanu, copilărie zbuciumată după ce părinții ei s-au despărțit

 

Tot în cadrul podcastului, Bianca Drăgușanu a vorbit și despre perioada în care părinții ei au decis să divorțeze șă să o ia pe drumuri separate. Atât ea, cât și sora ei au fost extrem de afectate de acest lucru.

”Am avut o copilărie mai grea pentru o fată trăind lângă un tată care era plecat tot timpul în cantonamente. A fost mai greu, de asta o să lupt toată viața mea pentru fetița mea. Am avut o copilărie atipică, n-aș putea să spun că a fost frumoasă. S-au străduit să-mi ofere ce au putut. Nu prea am tabloul ăla de imagine de familie”, a povestit Bianca Drăgușanu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel