Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Data actualizării: | Data publicării:

Monica Tatoiu, în vârstă de 67 de ani, a dezvăluit care este băutura pe care o consumă în fiecare dimineață, cu sfințenie. 

Monica Tatoiu reușește să surprindă cu fiecare apariție publică. Recent, fosta profesoară a dezvăluit că se „doctoricește” cu șampanie, în fiecare dimineață. Femeia de afaceri consideră această băutură un medicament și rar se întâmbă să lipsească din rutina zilnică. 

Seara, vedeta se răsfață cu minim un pahar de vin roșu, pe care îl consideră aliment. 


„Dimineața beau un pahar de șampanie. Eu beau vin roșu seara și șampanie, altceva, nimic. Vinul e aliment, șampania este medicament. Dar atenție! Încă o dată, eu nu conduc în București, de exemplu, conduc afară. Nu te apuci să bei înainte de a intra într-o emisie, să spui prostii. Eu beau seara un pahar de vin și stau și scriu. Eu nu pot să scriu fără vin. Nu tării. Eu nu pot să îi înțeleg pe ăștia care beau, tineretul. Cu shot-uri, amestecuri și niciodată amestecat”, a declarat Monica Tatoiu, citată de wowbiz.ro.

Tatoiu le recomandă femeilor aflate la menopauză să bea vin

 

 „Eu nu consider că vinul este alcool, doar dacă sunt în situația de a mă urca la volan. Este obligatoriu la femeile trecute la menopauză (n.r. să bea în fiecare seară un pahar de vin). Dar vin roșu, nu alb. Deci, vin roșu, nu alb. Deci, vin roșu minim un pahar în fiecare seară, pentru reglarea circulației sângelui și prevenirea maladiilor care țin de inimă” – a adăugat ea.

 

VEZI ȘI: Trucul Monicăi Tatoiu pentru a savura corect șampania „Nu se bea așa, decât dacă ești o fată crescută la vaci”


Fosta profesoară - campioană la băut șampanie


Într-o altă intervenție, vedeta a dezvăluit că ar un adevărat talent când vine vorba de consumul de alcool și că l-ar putea „băga sub masă” chiar și pe Băsescu, fostul președinte fiind un cunoscut fan al alcoolului. 


„Eu beau o sticlă de șampanie la prânz, trei sferturi dintr-o sticlă de trei sferturi de vin roșu bun, sec, în fiecare zi, singură. Eu beau de te bag sub masă, nu pe tine (n.r. prezentatoarea), pe Băsescu. Dar nu beau tărie, niciodată. Vorbam cu un bun prieten bun de-al meu, din America, grec, care mi-a spus că alcoolul nu face rău, tăria face rău. Vinul roșu, eu nu beau deloc vin alb, știu de la tata, conține rasveratrol”, a declarat Monica Tatoiu, într-un podcast.

 

@unpodcast.ro

„Eu nu beau tărie!” #unpodcast #geaninaiacob #monicatatoiu #boofmedia

♬ original sound - UN PODCAST

 

Vedeta bea de la 18 ani

 

Vedeta își amintește de adolescența ei și mărturisește că s-a apucat de fumat la vârsta de 17 ani, în ciuda faptului că tatăl ei era medic cardiolog. Ea spune că părintele ei nu a reușit să o convingă să renunțe. De asemenea, tot faptul că tatăl ei era medic și obișnuia să primească sticle de alcool cadou a împins-o spre băutură, pe care a început să o experimenteze de la vârsta de 18 ani. 

„Și nouă ne spuneau să nu fumăm și să nu bem, dar asta nu ne-a oprit să fumăm sau să bem. Acești copii de 18 ani au părinți de 40 de ani, care, la rândul lor au fost debusolați de trecerea de la socialism la capitalism. Eu arăt cu degetul spre marele capital care vrea profituri rapide, distrugând viitorul unei generații care este liberă, frumoasă, dar incultă.

Eu fumez de la vârsta de 17 ani, având un tată cardiolog. Nu a putut să mă împiedice să fumez. De la 18 ani am băut alcool pentru că tata era medic și primea whiskey. Așa era pe vremuri. Trebuie să acceptăm lucrurile acestea”, a spus femeia de afaceri pentru FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel