Trucul Monicăi Tatoiu pentru a savura corect șampania „Nu se bea așa, decât dacă ești o fată crescută la vaci”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Monica Tatoiu a dezvăluit care sunt regulile de bază pe care trebuie să le respecți, când bei șampanie.

Monica Tatoiu a oferit câteva lecții de bune maniere, care le pot spune celor din jurul tău foarte multe lucruri despre propria persoană. Așadar, vedeta a dezvăluit cum se bea corect șampania, un obicei destul de banal, în primă fază, dar care este făcut greșit de foarte multe persoane. Niciodată nu trebuie să bei paharul până la fund, atrage aceasta atenția, întrucât atunci vei fi catalogat destul de dur.

„Nu beau până la fund șampania, ea nu se bea așa, decât dacă ești o fată crescută la vaci. Nu vă imaginați că eu am știut lucrurile astea. Și eu am venit din Banat la București, au râs de mine, dar eu spre deosebire de mulți care se uită acum și o să fie enervați de tot ce am zis eu, eu am zis nu știu, învățați-mă. Și cine credeți că m-a învățat? Dina Cocea, Camelia Dăscălescu, țin minte în 78 am venit în București, după ce am făcut mai multe prostii, adică m-am măritat și am divorțat după 3 luni, și eram o nebună, o needucată, venită de le periferie.”, a spus Monica Tatoiu în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

VEZI și: Monica Tatoiu critică stilul vestimentar al divelor din România: „Unele țoape cu mii de euro care...”

Actrița Dina Cocea, sfaturi prețioase pentru Monica Tatoiu

Vedeta spune că nici ea, la rândul său, nu a știut aceste reguli ce țin de bunele maniere. A fost însă deschisă spre a învăța, iar în „reeducarea” sa, un rol extrem de important l-a avut chiar actrița Dina Cocea, care a învățat-o extrem de multe lucruri.

„Dina Cocea mi-a zis: învață să mergi, să vorbești, să bei. M-a pus să merg cu cărțile pe cap, să merg încet, ce se întâmpla dacă spuneam că eu le știu pe toate? Am fost mereu încăpățânată, dar am acceptat să mă tăvălească și am ajuns unde am ajuns.”, a continuat aceasta.

Citește și: Monica Tatoiu, adusă în culmea disperării de fiul său. Băiatul nu crede în Dumnezeu: „Este cinic de nu se poate. E singura mea greșeală pe care nu știu să o repar”

Cum se deschide corect o șampanie

Cât despre deschiderea propriu-zisă a sticlei de șampanie, Monica Tatoiu are și aici câteva reguli stricte. Totul trebuie să se întâmple foarte discret, fără a atrage atenția celor din jur sau fără a permite capacului să scoată vreun sunet.

„Acum te învăț și cum se deschide șampania. Nu se face „boom”, deci când îl deschizi ții dopul cu mâna. Asta se întâmplă la periferia societății (n.r să sară dopul), deci vă rog eu, nu vă supărați pe mine. Când o servești, o servești câte puțin. Numai ăia care nu au suficientă șampanie îi dau drumul ca să facă spumă, ca să nu bea oamenii prea mult, mitocanii. De ce paharul de șampanie are forma asta? Pentru că modul în care bulele se ridică, trebuie să se ridice pe verticală. Cel de vin roșu are acea formă, pentru că alcoolul trebuie să intre în relație cu atmosfera într-un anumit fel. Așa cum atunci când mă exprim, trebuie să folosesc corect subiectul, predicatul, construcția frazei, băutul de vin este tot o formă de vocabular, pe care îl ai sau nu. Eu i-am spus fiului meu când își alege iubita, cine va sta, trebuie să vadă cum știe să bea. Nu se ciocnesc paharele, se simulează, mie mi-au spart niște pahare.”, a mai spus Monica Tatoiu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 05 iul 2023, 12:05 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience