Al doilea concurent își cere eliminarea de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Ultimele trei zile au fost un chin

Data publicării:

Un nou concurent își dorește eliminarea din cadrul competiției „Sunt celebru, scoate-mă de-aici.”

La doar o săptămână de când Răzvan Botezatu a cedat psihic și a cerut să fie scos din jungla dominicană, în ediția din această seară, un alt concurent va decide că pentru el cursa s-a încheiat și va rosti fraza care-l va elimina pe loc din show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Se pare că, nici de această dată, nu au fost de vină probele grele sau fobiile, ci traiul în junglă a dus la eliminarea neașteptată. Concurentul care a cedat psihic spune că s-a confruntat cu mai multe stări de anxietate în ultimele zile, iar cea mai bună opțiune pentru el este să plece chiar acum acasă. 
  
”Nu sunt în cel mai bun punct al meu, am uitat că sunt un luptător. Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mai mult legată de jocuri și de fobii, și mult mai puțin despre mine într-un spațiu cu oameni pe care nu-i cunosc și nu știu cum să reacționez. Vă invidiez că aveți puterea să rămâneți, vreau să rămâneți, dar pentru mine ultimele trei zile au fost un chin. Am început să am atacuri mari de anxietate și nu am știut să trec peste chestia asta, m-am luptat cu ea câteva zile. Cursa s-a încheiat! Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, va spune concurentul pentru care emisiunea se va termina astăzi.
 
Tot în această ediție, trei fete vor ajunge la jocul pentru eliminare, iar una dintre ele va pleca acasă după ce va pierde un joc care va ține de noroc.

”Eu n-am noroc, adică știu că n-aveam cum să dau, știu că nu sunt un om norocos. Tot ce am făcut în viața mea, am făcut prin muncă. Asta e! Mă scoate un zar, mă scoate! Nu voiam să plec, nu voiam să plec la noroc”, va spune aceasta.
 
Așadar, în această ediție își iau din nou două celebrități „adio” de la junglă.

Chef Salvo Lo Castro, detalii din culisele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”: „Ce văd oamenii la televizor e doar 50% din ce se întâmplă” / EXCLUSIV

Răzvan Botezatu este primul concurent care a cedat psihic și s-a autoeliminat

În ediția de pe 22 septembrie a emisiunii de pe Pro TV, toate vedete au rămas surprinse să vadă că unul dintre colegii lor de tabără a cedat psihic și vrea să părăsească competiția. Concret, este vorba despre Răzvan Botezatu, care nu a mai suportat presiunile venite din partea celorlați concurenți și a decis să părăsească competiția. 

”Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, mi-e groază că vine iar o noapte, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi. Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic... Este cel mai bine pentru mine. Ideea este că vreau să strig „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!” Sunt cu psihicul la pământ”. Este cel mai bine pentru mine, nu mai am răbdare nici să aștept eliminările. Nu vreau ca cei de acasă să mă considere un laș, nu am făcut-o din dovadă de lașitate. Sunt puțin dezamăgit de mine, pentru că simt că puteam mai mult, doar că psihicul meu e praf, din cauza presiunii din tabără. Nu mă mai pot redresa deloc. Îmi pare rău că o las pe Lidia aici.”, a declarat Răzvan Botezatu în cadrul emisiunii de supraviețuire.

Cristi Mitrea și Ruxi s-au sărutat la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”: „Am simțit ceva, o chimie”

În timp ce unii colegi s-au arătat a fi afectați de decizia luată, alții, precum Cristi Mitrea, au fost extrem de indiferenți cu privire la această eliminare, ba chiar acesta a continuat conflictul cu creatorul de conținut. 

„Țipi la orice ca un nebun, trebuie să ai un motiv ca să ridici tonul. Noi am reacționat la niște vorbe aruncate în vânt, la niște răutăți. Nu o să mori, stai acolo liniștit. Ești zero barat. Nu știi să aprinzi nici focul. Ești de râs de multe ori.”, i-a spus Cristi Mitrea lui Răzvan Botezatu, înainte să părăsească jungla.

CRBL a refuzat să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”: „Nu m-aş duce niciodată în viaţă, pentru nimic”. Care este motivulGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel