Oana Roman, vacanță fără Marius Elisei: „Suntem într-o perioadă în care lucrurile sunt....

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a dezvăluit că va pleca în concediu fără Marius Elisei. 

Oana Roman și Marius Elisei au trecut prin mai multe momente critice, în ultima vreme. Abia când lucrurile începeau să se așeze, după ce au divorțat în urmă cu un an, împacarea avea să fie de scurtă durată, iar cei doi anunțau, în urmă cu câteva săptămâni, că relația lor scârțâie. Cuplul a reușit să treacă cu bine de perioada tulbure, iar acum relația lor este una fericită. 

Deși lucrurile merg bine în relația lor, Oana Roman a anunțat că va pleca singură în vacanță, doar cu fiica ei. Motivul ar fi faptul că Marius Elisei va trebui să muncească în această perioadă. 

”Marius are foarte multă treabă pentru că e o perioadă în care doamnele comandă destul de mult, și el trebuie să se ocupe să facă tot ce înseamnă colete, livrări, și atunci am zis că plecăm doar noi două. E frumos și când suntem toți trei, pentru că noi întotdeauna am fost în vacanță împreună. Foarte rar, cel puțin în ultimii ani, am plecat doar eu cu el undeva și lumea ne spune că Iza e mare, și putem să o lăsăm undeva 2-3 zile să plecăm doar noi, dar nouă ne place foarte mult să mergem împreună și să petrecem timp împreună pentru că nu ne plictisim niciodată.”, a declarat Oana Roman pentru Antena Stars, potrivit SpyNews.

Oana Roman, acuzată că își modifică pozele. Vedeta le răspunde dur celor care o critică

Cum se înțeleg acum

”Acum suntem într-o perioadă în care lucrurile sunt cât de cât echilibrate, ceea ce este important. Încercăm, fiecare de partea lui, să facem eforturi astfel încât ele să rămână echilibrate și să nu se mai ducă dintr-o extremă în alta. Marius are această chestie cu extremele și Iza îl moștenește. De multe ori, este ori alb, ori negru.”, a mai spus Oana Roman, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: „Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă”

Marius Elisei a fost cel care a făcut primul pas spre împăcare


‘’El a făcut niște pași de data asta. Cumva, ne dăm seama că separat ne mai rău decât ne e împreună. Nu doar el a greșit de-a lungul timpului, și eu le am pe ale mele. El nu vorbește ca mine, este mai introvertit. Eu vorbesc, eu mă descarc și peste 5 minute mi-a trecut. El nu este așa. Uneori încercăm să vorbim și nu vrea să vorbească și atunci comunicarea e mai grea. Avem momente când reușim să comunică foarte bine, dar sunt momente în care vedem lucrurile diferit și poate nu reușim să ne ascultăm cum trebuie. Poate dacă am fi altfel, ne-am plictisi. Eu a trebuit să învăț să las de la mine, să nu mai fiu atât de impulsivă cum eram. Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă’’, a declarat Oana Roman la Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel