Adriana Trandafir, poveste de viață ruptă din filme: „Am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat”

Data publicării:
Adriana Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Adriana Trandafir, foto Facebook

Povestea vieții actriței Adriana Trandafir depășește orice scenariu de film. Artista a avut un șoc atunci când a aflat că este înfiată și că mama ei naturală era chiar mătușa maternă. 

Adriana Trandafir și-a deschis sufletul și a vorbit despre trauma vieții ei. Actrița a aflat târziu că cea care i-a dat viață era, de fapt, cea pe care o credea mătușă.

Adriana Trandafir, despre dramele SFÂȘIETOARE prin care a trecut: „Clipa în care m-am gândit să renunț la viață”


"După foarte multă vreme am aflat că nu era mama mea biologică și că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta.

Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită.

Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună. Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o. Știam că mă iubește, dar nu știam de ce mă iubește atât de mult, dintre toate femeile alea. Acum mă gândesc cu drag la amândouă. Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă", a dezvăluit actrița în cadrul unui interviu la Antena 3. 


Era singura care nu știa

 

Actrița povestește că era singura din familie care nu știa adevărul. Frații ei biologici, pe care ea îi credea verișori, știau că Adriana le e soră. În final, chiar fratele ei mai mare a fost cel care i-a mărturisit totul. 


"Povestea este că am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat. Dar eu n-am știut lucrul ăsta. Și verișorii mei - doi - erau, de fapt, frații mei. Când m-a sunat fratele meu - aveam vreo 50 de ani - mă pregăteam să ies în oraș. 'Familia Trandafir? Adriana? Surioară, sunt fratele tău. Mișu, de la Maramureș!' Mi s-a spus că reacția mea a fost aceea că am încasat informația, m-am așezat pe scară și i-am spus: 'Povesteșe-mi!' Și mi-a povestit. El fiind mai mare decât mine, știa povestea. L-am întâlnit la moartea mamei, pentru că, înainte de a muri, mama biologică a spus adevărul. Din 80-90 de oameni adunați în curte, în noaptea de priveghi, am știut imediat că el e fratele meu", a mărturisit Adriana Trandafir.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel