Adriana Trandafir, despre dramele SFÂȘIETOARE prin care a trecut: „Clipa în care m-am gândit să renunț la viață”

Data actualizării: | Data publicării:
Adriana Trandafir, foto facebook
Descriere foto: Adriana Trandafir, foto facebook

Adriana Trandafir a vorbit despre cele mai dificile momente din viața ei, care au marcat-o profund.

Celebra actriță Adriana Trandafir și-a obișnuit fanii cu o bună dispoziție și o energie  debordantă ce o însoțesc peste tot, însă puțini știu că în spatele zâmbetului ei se ascund adevărate drame. Aceasta a mărturisit că de dragul familiei și-a sacrificat familia și a fost chiar și în moarte clinică.

Adriana Trandafir a mărturisit că cel mai greu moment din viața ei a fost atunci când a divorțat de soțul ei și judecătorul a luat hotărârea de a i-l încredința pe Ștefan, fiul artistei, tatălui său, conform spuselor ei, pe motiv că este actriță.

„Nu actrița Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nicio legătură. M-am gândit de multe ori dacă tot așa ar fi stat lucrurile dacă eram vânzătoare. Știu că, în aceeași perioadă, a divorțat și Anca Sigartău, și judecătorii de pe Pământ i-au încredințat cei trei copii ei. Acum, dacă mă întrebi, nici nu știi ce să mai crezi despre justiția de pe Pământ, sunt sigură că cea din Cer mi-a dat dreptate mie”, a spus artista pentru VIVA!.

Cel mai mare regret al actriței este faptul că nu a fost alături de fiul ei, când acesta avea nevoie de sprijinul matern. Cu toate astea, Adriana Trandafir spune că acum ea și fiul ei sunt foarte apropiați și se înțeleg de minune.

„Sunt lucruri care au trecut, pe care le-am depășit, lucruri foarte grele. Cel mai rău îmi pare de suferința lui Ștefan, de nopțile lui de somn și nesomn, mai ales de cele de nesomn. A fost un lucru care face parte din viața mea, din trăirile mele, din suferințele și disperările mele. Sunt fericită că relația mea cu Ștefan este foarte bună și este un avocat de care sunt mândră. Îl iubesc necondiționat”, a mai declarat vedeta pentru sursa citată.

Dramele din viața Adrianei Tradafir nu se opresc aici. Aceasta a mărturisit că tatăl ei a fost martor împotriva ei la divorț, însă profesia a ajutat-o să treacă peste acest moment.

„Nu aș fi depășit-o dacă nu m-ar fi ajutat cei mai puternici decât mine, de deasupra mea. Pentru că tatăl meu a fost martor împotriva mea la divorț, rămăsesem fără familie, fără copil, fără părinți, fără niciun sprijin. Se pare că profesia a fost cea care m-a ajutat”, a adăugat marea artistă.

Toate aceste momente dificile au dus-o pe Adriana Trandafir până în punctul în care voia să își ia viața, dar din fericire a fost ajutată de îngerul ei păzitor și a conștientizat că mai are multe lucruri de rezolvat în această viață.

„A fost o clipă în care m-am gândit să renunț la viață, la tot, dar îngerul meu mi-a zis: „Nu, nu, tu ai un drum de făcut și mai avem lucruri de rezolvat! M-a lăsat să fiu încercată ca să îmi dau seama că orice copil are nevoie de un părinte luptător, puternic, nu căzut, nu în genunchi, nu de un om care să-și plângă de milă, pentru că, altfel, nu poți fi exemplu pentru nimeni”, a conchis Adriana Trandafir.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel