Adriana Bahmuțeanu s-a răzgândit. Nu mai face nuntă: „Oricum nu vine nimeni, oamenii se uită în portofel”

Data actualizării: | Data publicării:

Adriana Bahmuțeanu amână planurile de nuntă, în contextul crizei financiare. 

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei plănuiau să se cunune religios, cât mai curând. Valul de scumpiri le-a dat planurile peste cap celor doi, care au decis să mai amâne ceremonia. Fosta soție a lui Silviu Prigoană spune că nu este momentul să se arunce în asemenea cheluieli și că se gândește și la buzunarul invitaților, care în aceste vremuri, probabil ar reviza invitația la nuntă. 


„Asta spuneam, cu criza facturilor, cu criza energetică nu ai cum să faci ceva acum, o petrecere liberă, degajată.Păi ce faci, te trezești peste o lună că îți trimite factura de la curent sau îți trimite peste o lună factura de la gaz. Și alimentele se scumpesc de la o zi la alta, nici cârciumarii nu mai știu ce să facă. Am zis că o mai amânăm, că oricum nu vine nimeni, oamenii se uită în portofel și se gândesc de cinci ori înainte să cheltuie un ban, e complicat! (...) Nu e vorba de dar, trebuie să te îmbraci, să arăți bine. Nu acum, când o să ne liniștim, când o să scăpăm de toate crizele, da, o să facem și o petrecere cu toți prietenii!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Cancan.

George Restivan nu știa cine este Adriana Bahmuțeanu, până acum câteva luni


George Restivan și Adriana Bahmuțeanu s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, în America. la recomandarea lui Carmen Harra, o apropiată a cuplului. George Restivan s-a mutat în Statele Unite cu mulți ani în urmă, astfel că nu era la curent cu celebritatea viitoarei sale soții. 

Carmen Harra i-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu cu actualul ei partener: "A fost o atracție incredibilă"

„Pot să zic că sunt foarte fericit, în primul rând, o iubesc foarte mult. Îmi iubesc familia, în primul rând, avem băiețelul nostru de care ne ocupăm și, pentru mine, Adriana este, cum să spun, nici nu am știut de ea până acum câteva luni.

Eu nu am știut de statutul ei absolut nimic. Zici că am picat de pe altă planetă, când vine vorba de ea. Mi se pare ceva normal, nu mă simt deloc special. Mă simt bine, normal, eu mă bucur pentru ea, pentru că are statutul ăsta pe care îl are, îi doresc în continuare să devină mai faimoasă. Are tot suportul din partea mea. ”, a declarat George Restivan pentru Cancan. 

Drama neștiută a logodnicului Adrianei Bahmuțeanu: „Doamna Carmen Harra mi-a spus că mama băiețelului o să meargă sus la îngeri”

 

Adriana Bahmuțeanu și George Steven, poveste de dragoste ca în filme. Cum s-au cunoscut cei doi: ”În mai puțin de două luni ne-am logodit”

 

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit, recent, în biserică. Vedeta și noul ei iubit și-au promis, în fața Domnului, că își vor uni destinele. Ceremonia a avut loc în biserică, alături de familie și prietenii apropiați. 

Adriana Bahmuțeanu și-a cunoscut viitorul soț recent, prin intermediul bunei sale prietene, Carmen Harra, semn că viitorul celor doi este unul fericit, având în vedere că celebra clarvăzătoare a mai sfătuit-o pe vedetă, și în trecut, în legătură cu viața amoroasă. 

”Poți să te îndrăgostești la orice vârstă. În mai puțin de două luni ne-am logodit. A fost o slujbă de binecuvântare și mă bucur că am avut copiii lângă noi, toți cei trei copii. Asta a fost cel mai frumos.”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.


Prima întâlnire a durat până în zorii zilei

Mai mult, vedeta a povestit că au avut o chimie atât de bună, încât la prima întâlnire au stat la povești până dimineața. 

”M-a sunat să ne vedem la o terasă, la un restaurant. Eu nu aveam niciun chef, eram obosită. Asistentul doamnei Carmen Harra tot insista să ma duc, și până la urmă m-am dus. Am stat de vorbă până la 5 dimineața în noaptea aia, mi-a trecut oboseala. Am stat pe bordură. Oricum, noi avem așa, ca la 15 ani, niște chestii. Nu știu dacă m-am îndrăgostit, dar îmi plăcea să vorbesc cu el.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel