Drama neștiută a logodnicului Adrianei Bahmuțeanu: „Doamna Carmen Harra mi-a spus că mama băiețelului o să meargă sus la îngeri”

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, foto Instagram
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, foto Instagram

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a trecut printr-o dramă care l-a marcat profund. Bărbatul a povestit tot ce s-a întâmplat. 

Adriana Bahmuțeanu și-a cunoscut viitorul soț recent, prin intermediul bunei sale prietene, Carmen Harra, semn că viitorul celor doi este unul fericit, având în vedere că celebra clarvăzătoare a mai sfătuit-o pe vedetă, și în trecut, în legătură cu viața amoroasă. 

”Poți să te îndrăgostești la orice vârstă. În mai puțin de două luni ne-am logodit. A fost o slujbă de binecuvântare și mă bucur că am avut copiii lângă noi, toți cei trei copii. Asta a fost cel mai frumos.”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

Drama neștiută a logodnicului Adrianei Bahmuțeanu

George Restivan este un om de afaceri româno-american. Bărbatul a trecut prin momente grele, după ce soția sa s-a stins din viață,  la 3 luni după ce l-a adus pe lume pe unicul lor fiu. Adriana Bahmuțeanu și logodnicul său au fost inviatați la o emisiune online, acolo unde bărbatul a povestit tot ce s-a  întâmplat cu soția sa. Se pare că femeia  care i-a oferit un băiat s-a confruntat cu preeclampsia. Aceasta l-a adus pe lume pe copil prematur, la 7 luni și jumătate. Ulterior, aceasta s-a stins din viață.

George Restivan a povestit  că buna sa prietena Carmen Harra l-a tenționat că urmează să se întâmple ceva rău. 

„Doamna Carmen Harra mi-a spus că o să am un băiețel, dar mama băiețelului o să meargă sus la îngeri după ce se naște el. Am luat în serios ceea ce mi-a spus. Așa s-a și întâmplat. Toți cei care o fac cu ou și cu oțet, le spun că așa s-a întâmplat”, a declarat George Restivan la Wownews.

Carmen Harra i-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu cu actualul ei partener

Carmen Harra a contribuit foarte mult la relația actuală dintre Adriana Bahmuțeanu și soțul ei, George Steven. În urmă cu mult timp, celebra clarvăzătoare le-a prezis amândurora faptul că relațiile din acea perioadă se vor încheia, cunoscându-i chiar în același timp pe amândoi. 

„Mă bucur că am ocazia să vorbesc despre o poveste foarte frumoasă de iubire. (...) Acum 14 ani, eu vin în România după 17 ani de dispariție și particip la o emisiune cu o femeie frumoasă, superbă, Adriana Bahmuțeanu, ea fiind căsătorită cu Prigoană (n.r la vremea respectivă) și ea mă întreabă în direct, în emisiune, dacă rămâne cu Prigoană și eu spun „absolut, nu”. Tot acum 14 ani, exact în același timp când o cunosc pe Adriana, mă sună un bărbat, George, din California, și îmi spune că el s-a căsătorit și eu îi spun că soția lui va murit. În același timp îi cunosc pe amândoi”, a mărturisit Carmen Harra, pentru Antena Stars.

Carmen Harra le-a făcut cunoștință celor doi

Adriana Bahmuțeanu și George Steven s-au logodit după doar cinci săptămâni de relație, uimind pe toată lumea cu decizia luată. Cu toate acestea, celebra clarvăzătoare le prezice un viitor strălucit împreună. Mai mult, tot ea este și cea care le-a făcut cunoștință celor doi îndrăgostiți, detaliu știut de foarte puțini oameni. Astfel, Carmen Harra spune că a fost dragoste la prima vedere între cei doi, care nu au stat prea mult pe gânduri și au decis să formeze o familie. 

„Acum câteva luni, George mă întreabă dacă vreau să-mi ducă un pachet în România. Când ajunge la București îi zic: Nu vrei să te întâlnești cu asistentul meu și cu Adriana? El o urmărea cu două luni înainte de acest eveniment. Când s-au cunoscut a fost o nebunie, o atracție incredibilă”, a adăugat aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 aug 2022, 18:49 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience