Carmen Harra i-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu cu actualul ei partener: "A fost o atracție incredibilă"

Sursa foto: Facebook/ Carmen Harra, Adriana Bahmuțeanu
Descriere foto: Sursa foto: Facebook/ Carmen Harra, Adriana Bahmuțeanu

Carmen Harra a dezvăluit cum și-a pus amprenta asupra noii povești de dragoste pe care o trăiește Adriana Bahmuțeanu.

Carmen Harra a contribuit foarte mult la relația actuală dintre Adriana Bahmuțeanu și soțul ei, George Steven. În urmă cu mult timp, celebra clarvăzătoare le-a prezis amândurora faptul că relațiile din acea perioadă se vor încheia, cunoscându-i chiar în același timp pe amândoi. 

„Mă bucur că am ocazia să vorbesc despre o poveste foarte frumoasă de iubire. (...) Acum 14 ani, eu vin în România după 17 ani de dispariție și particip la o emisiune cu o femeie frumoasă, superbă, Adriana Bahmuțeanu, ea fiind căsătorită cu Prigoană (n.r la vremea respectivă) și ea mă întreabă în direct, în emisiune, dacă rămâne cu Prigoană și eu spun „absolut, nu”. Tot acum 14 ani, exact în același timp când o cunosc pe Adriana, mă sună un bărbat, George, din California, și îmi spune că el s-a căsătorit și eu îi spun că soția lui va murit. În același timp îi cunosc pe amândoi”, a mărturisit Carmen Harra, pentru Antena Stars.

Carmen Harra le-a făcut cunoștință celor doi

Adriana Bahmuțeanu și George Steven s-au logodit după doar cinci săptămâni de relație, uimind pe toată lumea cu decizia luată. Cu toate acestea, celebra clarvăzătoare le prezice un viitor strălucit împreună. Mai mult, tot ea este și cea care le-a făcut cunoștință celor doi îndrăgostiți, detaliu știut de foarte puțini oameni. Astfel, Carmen Harra spune că a fost dragoste la prima vedere între cei doi, care nu au stat prea mult pe gânduri și au decis să formeze o familie. 

„Acum câteva luni, George mă întreabă dacă vreau să-mi ducă un pachet în România. Când ajunge la București îi zic: Nu vrei să te întâlnești cu asistentul meu și cu Adriana? El o urmărea cu două luni înainte de acest eveniment. Când s-au cunoscut a fost o nebunie, o atracție incredibilă”, a adăugat aceasta.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Adriana Bahmuțeanu și George Steven

Adriana Bahmuțeanu povestea faptul că, încă din prima zi a fost fermecată de cel care avea să-i devină soț. Între cei doi s-a legat o chimie atât de mare, încât au stat de vorbă până în zorii zilei.

”M-a sunat să ne vedem la o terasă, la un restaurant. Eu nu aveam niciun chef, eram obosită. Asistentul doamnei Carmen Harra tot insista să ma duc, și până la urmă m-am dus. Am stat de vorbă până la 5 dimineața în noaptea aia, mi-a trecut oboseala. Am stat pe bordură. Oricum, noi avem așa, ca la 15 ani, niște chestii. Nu știu dacă m-am îndrăgostit, dar îmi plăcea să vorbesc cu el.”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

Silviu Prigoană, prima reacție după ce Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit. Nimeni nu se aștepta să zică asta: „Sper ca de data asta a și nimerit!”

''Asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil''

Cei doi își doresc o familie în adevăratul sens la cuvântului, motiv pentru care fosta soție a lui Silviu Prigoană a declarat faptul că va urma și o nuntă, dar și un copil, pe care aceasta și-l dorește foarte mult.

''Ne-am simțit foarte bine, că de fapt asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună (...). Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație.

Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții. Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noștri să-l creștem pe cel mic'', a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars, potrivit SpyNews.

Adriana Bahmuțeanu și George Steven, poveste de dragoste ca în filme. Cum s-au cunoscut cei doi: ”În mai puțin de două luni ne-am logodit”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 aug 2022, 11:56 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience