Soția lui Adi Mutu avea 15 ani când acesta „a pus ochii pe ea: „Aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ DA,BRAVO
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ DA,BRAVO

Adrian Mutu a uimit fanii prin povestea de dragoste pe care o are cu Sandra, partenera sa de 10 ani de zile. Ea avea 15 ani când a zărit-o prima oară.

Adrian Mutu este unul dintre celebrii fotbaliști români, în prezent antrenor la echipa Rapid, una dintre cele mai vechi echipe românești de fotbal.

Fostul fotbalist a fost prezent în podcastul lui Bobonete- „Da,Bravo”, acolo unde a abordat mai multe subiecte despre viața sa. Acesta este căsătorit cu Sandra de mai bine de zece ani și au o experiență inedită împreună pe minunatul drum al vieții.

 

Ce este dragostea „adevărată”

Sandra și Adrian Mutu sunt căsătoriți de 8 ani, dar își împărtășesc dragostea de 10. Vedeta declară că dragostea nu este pierdută niciodată, mai ales când se iubesc cu adevărat. Atunci când iubirea autentică este prezentă între două persoane care se văd împreună cu călăuza iubirii alături, acestea nu pot fi capabile de ură.  Cu toate acestea, antrenorul nu poate spune cu siguranță cât durează această dragoste, spunând doar că este sigur de existența acesteia în prezent. Legătura dintre cei doi este și la un nivel energetic, imaterial, nu doar din punct de vedere fizic.

„Am o relație cu Sandra de 10 ani, suntem căsătoriți de 8. Dragostea adevărată e eternă, două persoane, atunci când se iubesc cu adevărat, nu poți să și urăști. Dragostea aia cu foc, când pe oriunde o prinzi, o rupi? Nu știu cât durează, nu am stat să mă gândesc.

Din punctul ăsta de vedere, eu cred că sunt ok și în momentul de față. Normal că intervine obișnuința. Bine, nici nu aș vrea să trăiesc tot timpul butterfly-ul ăla. Toți, cu cât înaintăm în vârstă, ar trebuie să ne gândim, tot ce am simțit noi când eram mici, toate astea, gata, am fost acolo. Dragostea dintre mine și soția mea e mult mai profundă, și la nivel mental.”, a povestit Adrian Mutu în podcastul lui Bobonete.

Un subiect conex ar fi: Boala de care a suferit Mario Mutu, fiul lui Adi Mutu și al Alexandrei Dinu. Tânărul a fost operat la inimă

Ea avea 15 ani când a văzut-o prima oară

Povestea celor doi se întinde pe zeci de ani, Adrian Mutu observând-o pe Sandra încă de la vârsta acesteia de 15 ani când a participat la un concurs celebru. Cu toate acestea, Adrian avea 30 de ani, fiind o diferență de 15 ani între cei doi la momentul la care Sandra a fost „zărită” de către fostul fotbalist. Pe deasupra, Adrian Mutu era și însurat în același timp, vedeta recunoscând că îi plăcea cum arată viitoarea parteneră.

‘Eu am văzut-o pe Sandra când era mai mică, când era la Miss România, avea 15 ani, mi-a plăcut de atunci, îmi plăcea de faptul cum arăta, aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat. Când am divorțat eu m-am mutat și în România și am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și m-am bucurat’, a povestit Adrian Mutu, în cadrul podcastului lui Măruță.

Poate ești interesat și de: Fiul lui Adrian Mutu, adevărul despre scandalul în care a fost implicat la spital: „M-au băgat mai greu în seamă”

Puteți viziona podcastul integral aici:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel