Boala de care a suferit Mario Mutu, fiul lui Adi Mutu și al Alexandrei Dinu. Tânărul a fost operat la inimă

Data publicării:
Mario Mutu și Adrian Mutu, captură video Youtube, Instagram/ colaj Spectacola
Descriere foto: Mario Mutu și Adrian Mutu, captură video Youtube, Instagram/ colaj Spectacola

Mario Mutu, fiul lui Adi Mutu și al Alexandrei Dinu a trecut prin momente de cumpănă la o vârstă fragedă, când a fost diagnosticat cu o afecțiune periculoasă. 

Mario este fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu. Tânărul a trecut prin momente grele de la o vârstă fragedă, când medicii i-au pus un diagnostic neașteptat. Mai exact, Mario Mutu a avut un defect septal, o malformație la inimă, care a necesitat intervenția chirurgicală, conform Spynews.ro. Se pare că această afecțiune periculoasă este una des întâlnită în rândul copiilor și în majoritatea cazurilor se rezolvă doar cu intervenție chirurgicală. 

La acea vreme,  Alexandra Dinu și Adrian Mutu și-au făcut griji pentru fiul lor, însă totul s-a terminat cu bine. Acum, Mario Mutu are vârsta de 20 de ani, iar problemele de sănătate sunt de domeniul trecutului. 

MariMutu fost protagonistul unui scandal de proporții

Mario Mutu ar fi fost implicat într-un scandal uriaș, zilele trecute, când a ajuns de urgență la spital. Așadar, se pare că în timp ce tatăl său, Adrian Mutu, își lansa cartea autobiografică „Revenirea din infern. Povestea neştiută a vieţii mele”, fiul său filma pentru videoclipul actualei sale iubite, când a avut loc un evenimet nefericit, care a creat toată povestea ce a urmat. 

„Am filmat pentru videoclipul Marei, iubita mea, pentru piesa «Mahala», care va fi lansată în câteva zile”, a pus Mario Mutu, potrivit click!

„Piesa este compusă de mine şi este vorba de locurile unde am copilărit, mahalaua din Berceni. Şi în această dimineaţă, foarte devreme, am filmat videoclipul, unde Mario conduce o maşină de fiţe. Mult spus conduce, pentru că era pe platformă şi el nu are carnet momentan.”, a mai spus Mara, iubita acestuia.

Mario Mutu, adevărul despre scandal

În realitate, Mario Mutu spune că nu doar el ar fi produs scandalul, întrucât toți oamenii prezenți la urgențe erau nemulțumiți de modul în care specialiștii își făceau treaba. Mai mult, echipajul de poliție chemat la fața locului i-a dat dreptate, susține tânărul. 

„Când am coborât din acea mașină de fiţe, m-am lovit de portiera, căci i se deschideau uşile în sus. Şi n-am ştiut, n-am fost atent şi m-am lovit la un dinte. Aşa am ajuns la spital, unde a fost o nebunie. Mă durea dintele şi s-a făcut o adevărată furtună într-un pahar cu apă.

Mi se pare exagerat ce s-a întâmplat, iar după ce am ajuns acasă şi am apucat să dorm un pic m-au trezit că m-au sunat toți, şi până m-am dezmeticit şi mi-am dat seama cu cine vorbesc, am închis. Vă spun că erau mulţi pacienţi care aşteptau şi care poate aveau probleme mai mari ca mine, eu aveam un dinte, poate unii aveau lucruri mai grave. Toţi pacienţii erau ignoraţi şi m-au băgat mai greu în seamă. Dar vezi, lucrurile astea nu se spun, se spun doar prostiile. Poliţiştii mi-au dat dreptate.”, a mai menționat Mario, potrivit sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel