Adrian Minune, dat afară dintr-o emisiune de Mihai Tatulici: „Aia a fost umilință mare”

Data publicării:
Adrian Minune, la „40 de intrebari cu Denise Rifai”
Descriere foto: Adrian Minune, la „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Adrian Minune, pe numele său real Adrian Simionescu, a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a vorbit despre copilăria sa, despre averea pe care a strîns-o într-o viață de cîntăreț, dar și despre umilințele la care a fost supus. 

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți și bine plătiți maneliști din România. Deși nu vrea să divulge averea pe care a strâns-o în zeci de ani de cântat, artistul a dezvăluit că cea mai mare sumă cu care a plecat acasă a primit-o în 2002, la o petrecere din America. Manelistul a fost remunerat atunci cu 60.000 de dolari, din dedicații. 

A strâns averi și are o familie extrem de frumoasă, fiica sa, Karmen, fiind una dintre cele mai apreciate artiste din generația tânără. Cu toate astea, Copilul Minune recunoaște că nu a avut o viață usoară. 

Karmen Simionescu a suferit de depresie postnatală. Cum și-a revenit fiica lui Adrian Minune: „M-au ținut vreo șase luni aceste stări”


Născut într-o familie săracă, artistul a fost părăsit de tată când avea doar 4 ani. 

”Știu certurile din casă, de la vârsta aia, cum știu și cutremurul din ”77 când aveam 3 ani, deși lumea nu mă crede. Tata era impulsiv, rău cu mama, iar la un moment dat s-au despărțit”, a povestit cântărețul la Kanal D. 

A fost crescut de bunici și a îndurat greutăți financiare dificil de descris. 

 ”Nu aveam biberon când eram mic, ci o cârpă înmuiată cu zahăr, nu am avut suzetă, asta e realitatea”, a mai spus artistul. 

Florin Salam și Adrian Minune, în urmă cu 25 de ani. Ce mișcări incendiare aveau cei doi maneliști/ VIDEO


Cea mai mare umilință din viața sa


Artistul spune că nu a avut mari probleme în timpul cântărilor sale, deși s-a învârtit într-o lume periculoasă. Dar recunoaște că au fost momente în care s-a simțit umilit, unul dintre ele fiind acela când a fost dat afară dintr-o emisiune din cauză că a întârziat.

 

 ”De scuipat, poți să fii scuipat, poate chiar și pălmuit. Umilit poți fi și când ești înjurat! Și să vorbești urât când ești beat, e ușor. Prima oară mi s-a întâmplat să fiu umilit a fost la o emisiune TV, la Tatulici, când am întârziat 5 minute și el mi-a zis: ”Te rog frumos să pleci acasă!”. Aia a fost umilință mare”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel