Cristina Cioran, despre problemele cu care a rămas după naștere: „Din păcate...”

Cristina Cioran, foto Facebook
Descriere foto: Cristina Cioran, foto Facebook

Cristina Cioran a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu doar câteva luni. Cu ce probleme a rămas actrița după naștere?

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima oară în 2021, dar experiența a una foarte grea pentru actriță. Ema a venit pe lume mult mai devreme, iar asta i-a dat ceva emoții mamei ei. Micuța a stat internată în spital timp de câteva săptămâni bune fără Cristina Cioran, iar vedeta a suferit enorm. 


Acum că fetița ei este bine, este acasă și înafara oricărui pericol, Cristina Cioran și-a setat câteva obiective pentru 2022. Aceasta spune că a rămas cu câteva kilograme în plus după naștere și i-ar plăcea să scape de ele, dar încă nu a făcut nimic în acest sens. 


„Din păcate, nu am ajuns la formele la care-mi doream să ajung.


O să încerc să țin un regim, mi-am promis mie în primul rând, dar mi-e greu, m-am obișnuit fără sport. Vreo zece kilogram trebuie să le dau jos. Deocamdată doar vreau, dar nu m-am ocupat. Nu obișnuiesc să merg nici pe jos, îmi place cu mașina. Iubitul meu mă place și așa, nu-i problemă”, a declarat Cristina Cioran pentru Impact.ro.


Micuța Emma a ajuns la spital de Crăciun


Anul 2022 a venit cu probleme pentru Cristina Cioran și fiica sa, Ema. Cea mică a ajuns din nou pe mâinile medicilor, după ce mama ei a observat că nu mai poate respira. Cristina Cioran și fiica ei au fost diagnosticate cu COVID-19 chiar de Crăciun. Actrița spera că în sfârșit totul merge spre bine cu fiica ei, dar au ajuns din nou urgență. Medicii i-au spus că este vorba despre o bronșită, iar în momentul acesta Ema se află departe de orice pericol. 


Într-un interviu acordat recent, Cristina Cioran a dezvăluit care este starea de sănătate a fiicei sale. Vedeta a mărturisit că fetița ei urmează un tratament și că este destul de sensibilă. Mai mult decât atât, Cristina Cioran a spus că face fața cu greu emoțiilor și stărilor care o încearcă când fiica ei nu se simte bine.


„Suntem OK după ce ne-am vindecat de Covid. Din păcate, Ema a făcut și o bronșiolită și acum ne tratăm de această viroză. Iată că le facem pe toate, ce să zic. Suntem încă în tratament. Emoțiile cred că sunt permanent cu mine pentru că, deși încerc să mă abțin în a mă panica, de cele mai multe ori mă cuprind foarte multe emoții și încerc să fac ce e mai bine și să fiu cât mai responsabilă posibil și cât mai pregătită.”, a declarat Cristina Cioran pentru click.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 20 ian 2022, 13:40 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience