Anamaria Prodan, adevărul despre relația pe care o are cu Dan Alexa: „Băi, îl iubesc pe Alexa”

Data publicării:
Anamaria Prodan, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, foto Instagram

Anamaria Prodan și-a ieșit din minți când a fost întrebată despre relația pe care o are cu Dan Alexa. 

Anamaria Prodan a fost pe prima pagină a ziarelor în urmă cu mai mulți ani, din cauza unui incident cu Dan Alexa. Cei doi au fost surprinși de camerele de filmat în timp ce se certau, iar impresara l-a pălmuit pe acesta. 


Majoritatea oamenilor au presupus la acea vreme că între cei doi ar exista o idilă. Dan Alexa, dar și Anamaria au negat acele zvonuri. Chiar dacă a trecut ceva timp de atunci, iată că acel incident o urmărește pe vedetă, care se simte exasperată de cei care nu înțeleg că nu a fost vorba despre nicio poveste de iubire între ea și Dan Alexa. 


Invitată pentru a doua oară în podcastul lui Codin Maticiuc, Anamaria Prodan a vorbit despre acest subiect intens mediatizat. 


„Dacă îmi zici de Dan Alexa mă dau cu capul de masă. Băi, îl iubesc pe Alexa. Îl iubesc pe Dan Alexa, cum te iubesc și pe tine și pe Natanticu. Voi știți cum a apărut nebunia asta? Hai că îți spun eu direct.


Anamaria Prodan lucrează de când se știe numai cu bărbați și atunci acest gen de hateri care nu au cum să ajungă la degetul meu mic, zic doar atât: ești c***ă. Eu sunt o fire vulcanică.


Eu și între prietenii mei, dacă ceva nu îmi convine, eu sar la bătaie.


Așa am fost dintotdeauna. Dacă îți explic și știu că nu bat câmpii și tu tot te încăpățânezi și nu înțelegi, îți dau un pumn sau o palmă. Depinde cum te prind. Eu în viața mea am bătut, am lovit multă lume, nu Dan Alexa. Singurul pe care nu l-am lovit a fost bărbatul meu. Eu cu Reghecampf niciodată nu am avut scandaluri cu bătăi”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc. 

 

Ce declarații făcea Dan Alexa la acea vreme: „Între noi este o relație de prietenie”

 

Dan Alexa a făcut și el o serie de declarații la acea vreme, fiind vizibil deranjat de zvonurile care apăreau în spațiul public.

 

„Este ultima dată când cineva își mai permite să scrie așa ceva despre mine și Anamaria Prodan. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei. Copiii mei si cei ai familiei Reghecampf nu merită să citească asemenea aberații și răutăți născute din invidie, frustrare și prostie”, a declarat Dan Alexa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel