Cum s-a vindecat Connect-R de anxietate și depresie. Artistul, sfaturi prețioase pentru cei care trec prin aceste stări: „Trebuie avut grijă la...”

Data publicării:

Connect-R a dezvăluit cum s-a vindecat de anxietate și depresie. 

Connect-R se numără printre cei mai apreciați artiști din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că artistul a fost victima depresiei. Acesta a făcut față cu greu stărilor pe care le avea, chiar dacă nu îi lipsea absolut nimic. 

Cum s-a vindecat Connect-R de anxietate și depresie

Artistul a recunoscut că a început să sufere de depresie și anxietate, după ce s-a îmbolnăvit fiica sa, Maya. Connect-R a apelat chiar și la un psiholog. 

 ”S-a îmbolnvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de despresie. Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricirile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru”, spunea Connect-R.

În cadrul unui interviu, cântărețul a mărturisit că rugăciunea l-a ajutat cel mai mult să scape de stările negative pe care le avea. Totodată, Connect-R  îi sfătuiește pe toți cei care se confruntă cu astfel de probleme să aibă un stil de viață sănătos, dar să se și roage și chiar să mediteze.

„În primul rând, să-şi verifice stomacul, care este al doilea creier. Emoţiile negative şi pozitive devin emoţii captive şi se duc în stomac. Nu degeaba avem expresia ‘simţi fluturi în stomac când te îndrăgosteşti’, că emoţia pozitivă tot acolo se duce. Şi expresia ‘gol în stomac’ când te ia frica. , a spus Connect-R într-un interviu.

Connect-R: „Eu luam drept medicament 3 l jumate de apă pe zi.”

”Dacă eu sunt trist şi îmi vine să plâng, dacă îmi pun un creion între dinţi, eu nu mai pot să plâng pentru că creierul primeşte informaţia că poziţia gurii e de zâmbet. Alergatul îţi oxigenează intregul organism, dar are şi alt beneficiu. În trecut, când vânam animale, dar eram şi vânaţi, când fugeam şi reuşeam să scăpăm, în noi era o bucurie fantastică şi atunci o doză mare de endorfine, de serotonină, de dopamină exploda în noi. Asta se întâmplă şi acum atunci când alergăm, dar în natură, nu în sală pe bandă.În al doilea rând, să începem să bem apă, suntem 80% apă. Eu luam drept medicament 3 l jumate de apă pe zi.

În al treilea rând, mâncare alcalină. E foarte importantă renunţarea la mâncarea procesată, prăjeli. Să începem să mâncăm fibre, carne slabă, fructe, legume.”, mai spune Connect-R.

Citește și: Connect-R, criticat DUR de către credincioși: ”Vei da socoteală... Ce îi vei spune Lui Hristos?”. De la ce a pornit totul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel