Adina de la "Heaven" a ajuns pe perfuzii. Ce s-a întâmplat cu artista: „Am căzut din picioare”

Data actualizării: | Data publicării:

Adina Postelnicu a ajuns pe perfuzii, din cauza problemelor de sănătate. 

Adina Postelnicu de la „Heaven” a ajuns la perfuzii, după ce a căzut jos din picioare. Artista formează un cuplu cu rapper-ul Glance, cu care are împreună o fiică în vârstă de trei ani, Zeynep Maria. Aceasta a recunoscut că ultima perioadă a epuiat-o destul de mult.

Adina de la "Heaven" a ajuns pe patul de spital

Artista a recunoscut că a slăbit destul de mult din cauza faptului că este mereu agitată și nu stă deloc, de când a devenit mamă. 

„Încă mă trezește fiică-mea noaptea. Are trei ani și ceva, dar eu sunt genul de mamă posesivă, sunt călare pe ea toată ziua. Știu că greșesc, nu prea mai ai timp să mănânci, nu prea mai ai timp nici să dormi. Nu am fost atât de slabă de foarte mulți ani. Am slăbit vreo 5-6 kilograme. Acum am în jur de 51 de kilograme și eu mă simt bine undeva la 54-53 de kilograme! Sunt sub linie, am făcut și prostia de a conduce mult, de a pleca la concerte, nu am dormit, m-am stresat, venit repede acasă la copil, până am căzut din picioare!”, a declarat Adina Postelnicu.

Adina Postelnicu: „ Trei zile nu am putut să mă mai ridic din pat de la surmenaj!”

Adina Postelnicu a declaratcă nu a mers la spital, deoarece o are pe mama sa în domeniu și i-a administrat perfuziile acasă. 

„Nu am leșinat, dar am amețit și-am căzut! Trei zile nu am putut să mă mai ridic din pat de la surmenaj! Nu am ajuns la doctor, pentru că am doctorul acasă. Mama e fost cadru medical, mi-a făcut câteva perfuzii, am luat vitamine. M-au pus pe picioare, în trei zile mi-am revenit ”, a mărturisit blondina, pentru click.ro.

,,Plecam noaptea, conduceam cam 200-400 de km, când mă întorceam, că nu voiam să se trezească fără mine, ea se trezea pe la 2 noaptea. Asta a fost prostia pe care am făcut-o, nu am făcut bine ce am făcut.”, a continuat solista.

Citește și: Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi. Ce durere ascunde celebrul designer: „N-am spus-o niciodată”

Durere fără margini după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Colegii de breaslă îl plâng pe regretatul artist: "Încă nu îi pot asculta piesele"

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel