Adina Buzatu, truc vestimentar inedit. De ce este bine să băgăm blugii la congelator: „Îi poți călca și sunt ca noi”

Data publicării:
Sursa foto: Adina Buzatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adina Buzatu, Instagram

Adina Buzatu a explicat motivul pentru care este bine să băgăm blugii în congelator.

Adina Buzatu este una dintre cei mai apreciați designeri vestimentari. Vedeta își dorește să-și țină întotdeauna fanii la curent cu cele mai noi tendințe, în materie de fashion, dar și împărtășește cu cei tot felul de trucuri vestimentare.

 De ce este bine să băgăm blugii la congelator

Într-un videoclip recent, publicat pe rețelele de socializare, Adina Buzatu le-a dezvăluit fanilor de ce este bine să băgăm blugii în congelator. Designerul vestimentar a explicat că, pentru a păstra cât mai mult starea bună a blugilor, este bine să fie băgați în congelator, , dacă nu au nevoie neapărat de spălare.

„Toți dintre noi avem o pereche de jeans sau câteva perechi de jeans pe care le iubim și nu dorim să le stricăm. Sigur, le poți spăla după fiecare purtare, dar nu îți sugerez asta decât dacă aceștia vor fi pătați. Dacă nu sunt pătați și doar necesită igienizare, ai două variante. Îi congelezi, îi lași 24 de ore. Atenție! Când îi scoți din congelator nu îi desfaci imediat, ci îi lași să se dezghețe, pentru că altfel riști să se rupă fibra, și, ulterior, ei vor fi proaspeți pentru că, practic, se igienizează. Îi poți călca și sunt ca noi. Își revine fibra, se strânge, nu mai sunt largi. Impecabil.

Sau, îi poți da cu abur, îi agăți de partea de jos, și îi dai cu abur pe interior și pe exterior foarte foarte bine, în special în zona de sus. Ulterior, îi calci și sunt ca noi. Dar, dacă totuși ajungi să îi speli, ai grijă! Nu temperatură foarte mare, un detergent care nu distruge și dacă au vreo pată, încearcă să dai local cu o substanță care să scoată acea pată, nicidecum să folosești un detergent foarte puternic care riscă să îi decoloreze”, a transmis Adina Buzatu într-un videoclip publicat pe platforma

Adina Buzatu are sfaturi vestimentare pentru bărbați

Adina Buzatu a oferit și câteva sfaturi pentru care vor să fie în pas cu moda și să arate impecabil, cu fiecare apariție.

„Dragilor, în primul și în primul rând, vrem să vedem culoare, țesături naturale, lejeritate studiată! Adică nu suntem neglijenți, ci nu să vedem că n-am stat 20 de ore în oglindă. (…) Ideea este că avem ținute elegante, pentru că vin ceremoniile și oamenii își doresc să știe cum se îmbracă. Mulți dintre ei fac o confuzie între covorul roșu de la Oscar și propria nuntă. Trebuie să știți că cel mai important lucru este să te pui în evidență”, consideră Adina Buzatu.

„Tricoul se poartă foarte mult, mai ales la costum, la birou. Te poți duce așa la birou și cu sneakers. Și, mai nou, pentru că tot se comentează gleznuța la vedere, dacă se poartă sau nu, să știți că se poartă enorm glezna la vedere, dar atenție, cu sneakers sau pantofi lejeri, nu cu pantofi eleganți (…) Iar ciorapii nu trebuie să se vadă deloc, în acest context”, a mai spus Adina Buzatu la Kanal D.

Citește și: Adina Buzatu, despre dramele care i-au marcat existența: ”Mai multe diagnostice șocante, concomitent”

Adina Buzatu, hărțuită ani de zile de un bărbat misterios: „Făcea gesturi extravagante pentru a-mi atrage atenția”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel