Adina Buzatu, despre dramele care i-au marcat existența: ”Mai multe diagnostice șocante, concomitent”

Data publicării:

Adina Buzatu și-a deschis sufletul și a vorbit despre dramele din viața ei. 

Adina Buzatu este una dintre cele mai realizate femei din showbiz-ul românesc. Are o carieră de succes, dar în spatele zâmbetului său există multă drame, care au marcat-o profund. Într-un interviu recent, stilista a vorbit despre problemele pe care a fost nevoită să le îndure de-a lungul timpului. 

Adina Buzatu, despre dramele care i-au marcat existența

Adina Buzatu ea recunoscut că nu se gândea vreodată că o să ajungă designer vestimentar și era convinsă că va fi profesor sau avocat, la fel ca părinții săi. 

”(n.r. Credeam că voi fi) Profesor de matematică la fel ca mama și bunica sau avocat. De fapt nu știu cât visam la asta, provin dintr-o familie de profesori și cumva toată lumea se aștepta să urmez tradiția. Mi-ar fi plăcut să cânt la pian sau să dansez, admiram sportivii practicanți de dans de societate”, a declarat Adina Buzatu pentru FANATIK.

Vedeta a mărturisit că a luat-o de mai multe ori de la capăt, însă cu credință și ambiție a mers tot înainte și nu s-a dat bătută. 

”Sunt o persoană extrem de muncitoare și cred cu tărie că dacă pui suflet și energie în ceea ce faci, ai, fără îndoială, succes. Am luat-o de trei ori de la capăt, de la zero și aș putea oricând să o iau din nou cu ambiție, determinare și credință în Dumnezeu”, a mai spus stilista.

Dramele care au îngenuncheat-o pe Adina Buzatu

”Am avut mai multe. Despărțirea de tatăl fetiței mele, Sara cu toate fricile aferente pe care le simte o mama foarte tânără, singură, cu un copil mic de mână. Pierderea afacerii la care muncisem din greu și a întregului capital care ne-ar fi putut asigura mie și fiicei mele ziua de mâine. Mai multe diagnostice șocante în concomitent, urmate apoi, la ani distanță, de o situație similară. Să continui?

Ideea e că, uitându-mă în urmă, nu îmi amintesc obstacolele, ci soluțiile, drumul pe care l-am parcurs cu capul sus, cu bucurie și energie pozitivă, întotdeauna spre mai bine. Nu mi-am pierdut niciodată speranța, nici zâmbetul și nici bucuria de a trăi.

Mă bucur în fiecare zi și mulțumesc pentru tot ce am primit, de la sănătate, la Sara, la toți oamenii dragi din jurul meu, până la cele mai mici lucruri, aparent insignifiante, dar pe care nu am uitat nicio secundă să le apreciez”, a mai povestit Adina Buzatu.

Vedeta a fost trădată de prieteni: ”Ani m-am simțit folosită”

Adina Buzatu a recunoscut că a fost trădată de prieteni și există câteva persoane în viața ei pe care se poate baza. 

”Am câțiva prieteni foarte buni care m-au iubit și la bine și la greu și pe care îi prețuiesc enorm. De renume public sunt Ovidiu Komornyik și soția lui, foarte dragi mie, pe care m-am putut sprijini în multe situații dificile din viața mea.

Fiind născută sub zodia Peștilor, am avut întotdeauna tendința de a ajuta fără ca măcar să mi se ceară. Deseori apărea dezamăgirea că omul respectiv nu a apreciat. Apoi am înțeles că a ajuta face parte din natura mea, actul în sine mă bucură, deci nu aștept absolut nimic înapoi, nici măcar un simplu mulțumesc. Poate ani de zile în urmă m-am simțit folosită, sunt însă mulți mulți ani de când nu am mai trăit această dezamăgire”, a mai precizat designerul vestimentar.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel