Adina Buzatu, în scandal cu Lino Golden. De la ce a pornit totul: „Ce educație ai primit acasă?!”

Data actualizării: | Data publicării:
Adina Buzatu, Lino Golden, foto Instagram
Descriere foto: Adina Buzatu, Lino Golden, foto Instagram

Adina Buzatu și Lino Golden sunt la cuțițe. Între cei doi s-a iscat un scandal de proporții.

Un nou scandal a luat amploare în showbiz-ul românesc. De data aceasta protagoniști sunt Adina Buzatu și Lino Golden. Tensiunile dintre ei au început după ce designerul vestimentar a fost invitat în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, acolo unde a a fost provocată să dea verdictul cu privire la ținutele purtate de anumite personaje din lumea mondenă.

Adina Buzatu, în scandal cu Lino Golden

După ce a primit titulatura de cel mai prost îmbrăcat, Lino Golden nu s-a putut abține și a adresat mai multe cuvinte jignitoare la adresa Adinei Buzatu, , făcând referire la vârsta acesteia, dar și la aspectul fizic.

În urma jignirilor primite din partea artistului, Adina Buzatu a făcut și primele declarații. Desingerul vestimentar consideră că Lino Golden a fost obraznic și a ținut să precizeze faptul că ea nu are nimic cu nimeni. 

„Nu am avut absolut nimic cu Lino. El a fost obraznic! E alegerea fiecărui om. Comportamentul e dat de cum ești tu ca persoană, de ce ai primit acasă de educație ș.a.m.d.

Fiecare om este liber să se poarte cum își dorește el. Eu nu a avut nimic și nu am absolut cu nimeni nimic!”, a declarat Adina Buzatu, pentru Click!

Lino Golden: „Își cumpără costumele din China și le vinde aici la români”

Lino Golden a atacat-o fără milă pe Adina Buzatu, afirmând că vedeta este plină de operații estetice, iar costumele pe care le vinde sunt luate din China.

„Să-i zici Adinei Buzatu că are tot capul operat și să recunoască că are 75 de ani și că își cumpără costumele din China și le vinde aici la români.

Doamna Adina, singura oară când am fost cel mai prost îmbrăcat a fost când am venit să mă îmbrăcați dvs. O zi sexy vă urez!”, a fost mesajul lui Lino, către cunoscuta stilistă, postat la acel moment pe rețelele de socializare.

Adina Buzatu a spus tot, ca să nu-i ia gura foc


Tot în cadrul emisiunii de la PRO TV, vedeta a fost provocată să enumere trei bărbați celebri din România care i-au propus sau i-au dat de înțeles că și-ar dori să beneficieze gratuit de serviciile sale.

„Spune-mi trei nume de bărbați celebri din România, din sport, showbiz, politică sau afeceri care ți-au spus direct sau ți-au dat de înțeles că ar dori să îi îmbraci gratis”, a fost întrebarea la care Adina Buzatu a răspuns fără ezitare.


„Prințul Paul și Prințul Nicolae. Mi-e rău, deci dacă încep așa…Asta e, ce să facem? E sensibilă treaba”, a mărturisit Adina Buzatu, în emisiunea de la PRO TV. 

Citește și: Bianca Drăgușanu rupe tăcerea. Blondina face primele declarații după ce s-a speculat că este însărcinată cu Gabi Bădălău: „Suntem oameni cu toții”

A înșelat-o sau nu pe Ramona Olaru cu Denise Rifai? Cătălin Cazacu, prima reacție: „După cum bine se știe, nu sunt vreo ușă de biserică”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel