Adi Sînă, decizie radicală, după ce România nu a intrat în Schengen: „N-am putut să-l conving, el e încăpățânat de felul lui”

Data actualizării: | Data publicării:

Adi Sînă și-a anulat vacanța în Austria, după ce România nu a intrat în Spațiul Schengen.

Anca Serea și Adi Sînă au luat o decizie de ultim moment. Cei doi trebuiau să-și petreacă vacanță de iarnă pe una dintre pârtiile de schi din Austria, acolo unde merg deja de ceva timp. Totuși, votul Austriei de a nu ne integra în Spațiul Schengen l-a înfuriat teribil pe artist, care a luat o decizie radicală. Acesta nu a mai ținut cont de nimic și a schimbat imediat destinația, fără a mai ține însă cont și de părerile celorlați membri din familie. Anca Serea spune că a încercat să-și convingă soțul să-și schimbe părerea, însă nu a avut deloc succes, motiv pentru care își vor petrece vacanța în Franța. 

„Moș Crăciun ne găsește în casa nouă, sperăm să terminăm la timp amenajările. Vom face prăjituri, vom găti tradioțional românește, primim invitați, vine mama mea, fratele meu. De Revelion, Adi va pleca din țară, iar eu voi petrece cu nașii noștri și apoi, în ianuarie, plecăm cu toții în Franța, la schi.

Adi a schimbat pe ultima sută de metri destinația. Trebuia să plecăm în Austria, dar el a anulat imediat vacanța, după ce a aflat că austriecii nu ne-au lăsat în Schengen! I-am zis: «ești nebun!»

Noi mergeam în Austria în vacanță, în fiecare an, la schi. Era o tradiție la noi. A schimbat imediat și a luat undeva în Franța! N-am putut să-l conving, el e încăpățânat de felul lui!”, a declarat Anca Serea, pentru Click!

VEZI și: Cristina Șișcanu, decizie radicală, după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen: „Chiar dacă am pierdut niște bani”

 

Ce spune Anca Serea, despre certurile din cuplu

În urmă cu ceva timp, în spațiul public circula zvonul potrivit căruia Anca Serea și soțul ei sunt în pragul divorțului. Mai mult, tot pe atunci se spunea faptul că fosta prezentatoare are probleme serioase de sănătate. Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Anca Serea a făcut lumină în cazul acelor zvonuri și a spus lucrurilor pe nume. 

„Ce s-a scris în presă despre extenuare este problemă de anul trecut, dar ei tot reiau subiectele, eu nu citesc. Azi dimineață mi-a trimis o tipă că cineva a scris că divorțăm. Când ne-am mai certat am dat o declarație de asta și ziceam că certurile sunt binevenite uneori într-un cuplu, doar că nu sunt atât de importante, dar ei nu știu ce au înțeles, ce au scris. Pe noi nu ne mai deranjează de mult, noi suntem cei care cunosc adevărul și poate să scrie lumea ce vrea. Suntem oameni normali. Suntem foarte bine, liniștiți.”, a declarat Anca Serea în exclusivitate pentru Spectacola.

Tudor Chirilă, revoltat după eșecul României de a adera la Schenghen: „E un spectacol al neasumării”

Vedeta nu se gândește să se întoarcă în televiziune

Chiar dacă fanii au putut să o urmărească pe vedetă mai mult timp pe micile ecrane, aceasta spune că nu mai are de gând să se reîntoarcă în televiziune. Anca Serea ne-a explicat care este motivul. 

„Sunt într-o perioadă foarte bună și nu aș mai vrea să fac niciun fel de efort, de niciun fel. Mă mai duc așa invitată, dar nimic clar, pentru că sincer nici nu aș putea să fac față unui program fix de opt ore, șase ore, copiii sunt clar prioritari. Și la Prima TV eram tot timpul cu copiii după mine, chiar nu vreau să fac niciun fel de efort, de niciun fel de natură.”, ne-a mai spus soția lui Adi Sînă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel