Adevărul despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Este sau nu internat fostul edil la azil: „E foarte greu să te descurci cu el”

Data publicării:

Oana Lis a dezvăluit cele mai noi informații cu privire la starea de sănătate a soțului ei.

A apărut recent în spațiul public o informație care spunea faptul că Viorel Lis ar fi fost internat la azil, acolo unde ar fi fost dus pentru a primi toate îngrijirile necesare problemelor de sănătate cu care se confruntă. Soția acestuia, Oana Lis, dezminte însă toate zvonurile din online și spune faptul că fostul edil este, în continuare, în propria locuință, acolo unde ea se ocupă ca acesta să aibă tot confortul și îngrijirile de care are nevoie. Mai mult, se pare că starea de sănătate a acestuia se deteriorează ușor de la o zi, la alta, spune Oana Lis, care confirmă faptul că anumite afecțiuni cu care se confruntă bărbatul sunt puțin mai severe decât în trecut. De asemenea, fostul edil nu a mai ieșit afară de luni bune, dezvăluie vedeta.

„Nu l-am dus pe Viorel la azil! Este o mare minciună care se vehiculează în aceste zile. Eu îl îngrijesc, acasă. Nu s-a întâmplat nimic grav! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat.

Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară.

Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală”, a dezvăluit Oana Lis, pentru Click!

VEZI și: Fosta soție a lui Viorel Lis, acuzații grave. Cine ar fi încercat să o otrăvească

Nu o lasă inima să-ți ducă soțul la azil

Chiar dacă azilul poate fi o opțiune bună, pentru anumite persoane, Oana Lis spune că nu o lasă inima să-l ducă pe Viorel acolo. Cu toate acestea, ea admite faptul că nu îi este deloc ușor să-l îngrijească pe cont propriu, acasă, motiv pentru care în viitor, în funcție de cum va evolua boala, aceasta nu exclude în totalitate acest lucru.

„Știu că unii își duc părinții, soții, la azil. Tot mai mulți ajung acolo, uite și Arșinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni! Probabil că, dacă cineva e cu Alzheimer, e foarte greu să te descurci cu el. Poate să dea drumul la aragaz, uită, mai știu eu ce se întâmplă?! E un pericol pentru el și pentru ceilalți. Și, într-adevăr, e foarte scump să vina medicul acasă, să vină terapeuții acasă. Dar, se poate!

E foarte greu să le fac eu pe toate! Mă lupt cu Viorel că el mai și cade, e trist, ce să facem! Nu mă lasă inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum înaintează boala la Viorel!”, a declarat Oana Lis, pentru sursa citată.

Citește și: Oana Lis, motivul pentru care a vrut să divorțeze de Viorel Lis. Ce a făcut-o să se răzgândească în ultimul moment: „S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum”

Nu își permite să meargă în vacanțe

De când Viorel Lis s-a îmbolnăvit, soția lui a fost nevoită să facă mai multe sacrificii, inclusiv să renunțe la ieșirile regulate în oraș sau la vacanțe. Chiar dacă acest lucru poate fi destul de dificil în ziua de astăzi, când rețelele de socializare sunt pline de fel de fel de locuri exotice și de invitații pentru diferite petreceri, Oana Lis spune că a făcut totul cu gândul la soțul ei, iubirea dintre ce doi fiind, în continuarea, una foarte mare. 

„Fac asta pentru că îl iubesc și este soțul meu. Este normal și asta e normalitatea mea. Vedem pe Instagram anumite lucruri, dar eu zic că milioane de români nu își vor permite vacanțe sau își vor face credite ca să plece în vacanță, mai ales la cât s-a scumpit acum viața”, a mărturisit vedeta, potrivit spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel