Adevărul despre slănina cu ceapă. Cât de bună e pentru organism. Vlad Ciurea: Să știm ce ne face rău! Tuturor de place slana cu ceapă

Data publicării:
Vlad Ciurea, captură video YouTube
Descriere foto: Vlad Ciurea, captură video YouTube

Vlad Ciurea a vorbit despre cele 10 porunci pe care trebuie să le respecți pentru un stil de viață sănătos, dar și despre consumul de slănină cu ceapă.

Invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici de pe YouTube., neurochirurgul Vlad Ciurea a vorbit despre cele mai importante reguli pentru o viață sănătoasă și un creier sănătos.

Vlad Ciurea, despre consumul de slănină cu ceapă

 

"Noi trebuie să mâncăm, în special, ce am învățat să mâncăm în copilărie. Acele prime elemente se implementează în celule noastre și cer. Degeaba ardeleanului eu îi duc pe masă cele mai formidabile  feluri de pește, de fructe de mare, că ardeleanul zice: No, apoi pentru mine cel mai bun pește e porcul!

Nu poți, pentru că schimbi structura. Este foarte greu, mai trebuie o generație ca să ne educăm, iar noi de aici mâncăm într-un anumit fel. E foarte greu să schimbi alimentația. În primul rând, alimentația sănătoasă pe care o știm și o credem, este alimentația pe care o cere organismul și suntem, mai mult sau mai puțin, sclavii acestei alimentații.

Răspunsul este: un echilibru. Să știm ce ne face rău! Tuturor de place slana cu ceapă. Tuturor! Dar totul cu măsură! Acesta este răspunsul, să ții lucrurile în echilibru! Și să știi clar, că și vârsta contează, că la o anumită vârstă arzi mai mult, la alta mai puțin.

Dacă vrei să faci un efort fizic, trebuie să mănânci într-un anumit fel. Dacă ești la mare, trebuie să mănânci lucruri foarte ușoare. Răspunsul meu este: adaptat condițiilor și a celor pe care le-ai primit din educație și din această coloană a umanității", a mai spus neurochirurgul Vlad Ciurea, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

 

Citește continuarea pe DC MedicalGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel