Adevăratul motiv pentru care Dorian Popa a consumat droguri: „Eu știam de consecințele lucrului rău pe care l-am făcut”

Data actualizării: | Data publicării:
Dorian Popa. Captură video: YouTube/Anamaria Prodan
Descriere foto: Dorian Popa. Captură video: YouTube/Anamaria Prodan

Dorian Popa a fost invitat în podcastul Anamariei Prodan, unde a dezvăluit motivul pentru care s-a drogat.

La sfârșitul anului trecut, pe 27 octombrie 2023, Dorian Popa a fost prins de polițiștii rutieri din Ilfov sub influența canabisului în timp ce se afla la volanul mașinii sale. După această situație neplăcută, vloggerul a rămas fără permisul de conducere. Invitat în podcastul Anamariei Prodan, impresara l-a întrebat când cât timp mai stă pieton. Cu toate că a trecut jumătate de an de la incident, Dorian Popa nu are nici acum un răspuns în această privință.

„Doamne, mi-aș da un rinichi să aflu, nu știu. Așteptăm, deocamdată suntem în starea de așteptare. Sunt absolut sigur că este felul lui Dumnezeu de a-mi scoate pe nas prostia uriașă pe care am făcut-o”, a spus Dorian Popa, în cadrul în podcastului Anamariei Prodan.

Adevăratul motiv pentru care Dorian Popa a consumat droguri: „Eu știam de consecințele lucrului rău pe care l-am făcut, de aceea aveam șofer”

Dorian Popa a mărturisit că și-a găsit refugiul în droguri din cauza că trecea printr-o perioadă mai dificilă. Din acest motiv, pentru a-și găsi liniștea, vloggerul a consumat canabis. Și pentru că știa că nu este bine ce face și pentru a nu se urca la volan astfel, Dorian Popa și-a angajat șofer. 

„Eu știam de consecințele lucrului rău pe care l-am făcut, de aceea aveam șofer. Deci eu aveam șofer în perioada aia. Problema este că exact ca un prost care nu raționează am zis să merg până la magazin, de aceea eram în halat. E ceva ciudat? Nimeni nu a mai mers în halat în mașină? Am zis să merg până la non-stop, ce se poate întâmpla? Prost, foarte prost, aia a fost cea mai mare greșeală.

Cât despre de ce am făcut acea greșeală, orice om prin viață mai trece prin momente grele, mai e zbuciumat, mai e apăsat. Își dorește să se descarce cumva. Eu nefiind neapărat un șprițar de meserie, aia s-a întâmplat atunci. A fost pur și simplu un moment de slăbiciune. Am zis că poate așa nu o să mai fiu apăsat de probleme”, a mărturisit Dorian Popa, în cadrul în podcastului Anamariei Prodan.

Te-ar putea interesa și: „Am greșit”. Răspunsul lui Dorian Popa când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia Iosif. Artistul a recunoscut abia acum

„Am 6 luni de când în fiecare lună îmi fac analizele”

Întrebat dacă a mai încercat vreodată, Dorian Popa a răspuns: „Hai să nu discutăm de lucrurile astea. E de ajuns cât de mult regret și mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu de un lucru, că este felul în care mi-a arătat că e păcat de viața mea să fac astfel de greșeli. Deja am 6 luni de când în fiecare lună, în primul rând pentru mine și în al doilea rând pentru buna desfășurare a redobândirii permisului meu, îmi fac analizele. Sunt fresh precum o portocală. Am în telefon aplicația de la clinica respectivă, la orice oră, oricine își dorește să mă confrunte, eu îi pot arăta. Oamenii vorbeau despre mine de o cu totul altă substanță interzisă, fiindcă m-au văzut pe mine tot timpul energic și agitat. Nu a fost așa, iar acum am și buletinul cu care pot arăta oamenilor că fericirea mea, volubilitatea mea și energia mea sunt de la Dumnezeu”, a mai declarat Dorian Popa, în cadrul în podcastului Anamariei Prodan.

Te-ar putea interesa și: Nu știai asta despre Dorian Popa! Ce studii are, de fapt, la bază artistul. Nu are nicio legătură cu muzica /video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel