„Am greșit”. Răspunsul lui Dorian Popa când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia Iosif. Artistul a recunoscut abia acum

Data publicării:
Captură video: YouTube/Anamaria Prodan
Descriere foto: Captură video: YouTube/Anamaria Prodan

La mai bine de jumătate de an de la despărțirea de Claudia Iosif, Dorian Popa a dat detalii neștiute despre separarea dintre cei doi.

Dorian Popa și Babs, pe numele ei Claudia Iosif, au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 11 ani. Chiar dacă păreau că sunt fericiți și împliniți împreună, cei doi au anunțat la sfârșitul anului trecut că nu mai formează un cuplu, însă nu au dezvăluit motivul care a dus la separare. Fanii celor doi au fost șocați de această hotărâre luată de cunoscutul artist și frumoasa brunetă.

„Am greșit”. Răspunsul lui Dorian Popa când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia Iosif. Artistul a recunoscut abia acum

Invitat în cadrul podcastului Anamariei Prodan, impresara l-a întrebat pe artist dacă a înșelat-o pe fosta sa iubită. Deși nu a dat un răspuns clar, artistul a spus că a greșit în relația cu Claudia Iosif. Mai mult, acesta a precizat că și fosta sa iubită a greșit față de el.

„Am greșit, cred că este de ajuns să spun asta, din varii puncte de vedere! Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă. Eu sunt de părere că o relație se strică din ambele puncte de vedere și eu vreau să cred că deși atunci când o relație se termină, este așa ca o furtună. Noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație de prietenie decentă.

În ziua de astăzi suntem bine. Nu ne vedem, pentru că sunt de părere că lucrurile astea nu au cum să se întâmple în primul an după despărțire, pentru că în primul an sunt grele de dus respectivele întâlniri, dar să nu uităm că îl avem pe Cheluțu, care este când la mine, când la ea. Eu am ajutat-o cu absolut orice și-a dorit în privința construcția casei ei și oricând are nevoie de mine, eu sunt acolo. Prefer să cred că și eu dacă am nevoie, ea va fi acolo”, a spus Dorian Popa în podcastul Anamariei Prodan.

Te-ar putea interesa și: Nu știai asta despre Dorian Popa! Ce studii are, de fapt, la bază artistul. Nu are nicio legătură cu muzica /video

„Eu la această despărțire m-am comportat ca la un divorț”

Întrebat dacă erau căsătoriți, cei doi se mai separau, Dorian Popa a recunoscut că s-a comportat ca la un divorț la această despărțire, astfel că și dacă aveau o căsnicie, relația nu mai putea continua. El a precizat că au fost greșeli din partea amândurora, însă a mărturisit că el a fost cel care a greșit mai mult.

„Eu la această despărțire m-am comportat ca la un divorț. De ce nu aș fi plecat și dacă eram căsătoriți? Am făcut aceeași împărțeală. (...) Eu cred că asemeni oricărui cuplu care depășește un anumit număr de ani vechime, amândoi ne-am dorit ca relația să meargă. De multe ori, cred că din cauza gândirii mai puțin deschise și poate din cauza faptului că suntem proaspăt ieșiți de sub comunism, că până la urmă asta este, da? Mai avem nevoie de vreo 20, 30, 40 de ani ca să gândim occidental. Tindem să ne fie frică să ieșim din relații! Pur și simplu cred că relația noastră se împotmolise. Greșeli au fost de ambele părți, poate chiar au fost mai multe greșeli din partea mea. Niciodată nu am spus că m-am comportat perfect în relația asta”, a mai precizat artistul în podcastul Anamariei Prodan.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel