Adevăratul motiv care a produs divorțul dintre Paula Seling și Radu Bucura: „E o dovadă de iubire să dai libertatea cuiva”

Data publicării:

Paula Seling și-a deschis sufletul și a vorbit despre divorțul dintre ea și Radu Bucura.

A trecut aproape un an de la divorțul dintre Paula Seling și Radu Bucura, care au decis să-și spună „adio” după 17 ani petrecuți alături unul de celălalt. În timp ce toată lumea îi vedea a fi cuplul ideal, aceștia aveau să se despartă într-un mod extrem de discret în trecut, după modelul în care și-au trăit și toată povestea de iubire. Chiar dacă Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, aceasta nu a făcut niciodată din viața personală un subiect de discuție, dorindu-și să-și trăiască povestea departe de ochii curioșilor. Acum, la ceva timp de la despărțirea de fostul soț, artista a făcut câteva dezvăluiri despre motivul care i-ar fi adus în acest prag.

„În momentul ăsta, cred că are legătură cu identitatea fiecăruia. Cu faptul că este o dovadă de iubire să îi dai ocazia celuilalt să devină ceea ce trebuie să devină, știind că împreună cu tine s-ar putea să nu reușească, pentru că nu-i dai tu suficient spațiu. E o dovadă de iubire să dai libertatea cuiva, când știi că are nevoie de ea. Și cred că lucrurile sunt la fel, de ambele părți.”, a declarat Paula Seling, potrivit cancan.

Te-ar putea interesa și: Paula Seling, secretul unui păr lung și sănătos: „Dă roade de ani de zile”. Ce nu face NICIODATĂ artista, când vine vorba de părul ei / EXCLUSIV

„E un gen de iubire care nu dispare niciodată”

Întrebată dacă mai are sentimente de iubire pentru fostul soț, Paula Seling spune că 17 ani de relație nu pot fi uitați atât de ușor, iar sentimentele, la rândul lor, nu pot fi șterse pur și simplu cu buretele. În acest sens, artista dezvăluie că ea și Radu Bucura păstrează, în continuare, legătura de dragul fiicei lor, iar constant își poartă și unul altuia de grijă.

„Este imposibil, după 17 ani, să nu ții foarte mult la cineva. E un gen de iubire care nu dispare niciodată. Este o celulă ce a funcționat ani de zile și este imposibil să nu te întrebi dacă e în regulă, dacă e totul OK. Ne purtăm de grijă, în continuare, unii altora. Suntem o echipă în creșterea Elenei și așa este normal să fie.”, a continuat aceasta.

Citește și: Cum este văzută fiica Paulei Seling la școală, de către colegii săi: „Stiu deja că ea e fata unei persoane publice”

Cum a perceput fiica sa divorțul

Chiar dacă fetița sa are încă o vârstă fragedă, Paula Seling spune că aceasta a perceput foarte bine ideea de despărțire dintre părinții săi, iar faptul că ambii au rămas alături de ea, ca și până atunci, a ajutat-o pe Elena să nu simtă niciun fel de lipsă. Mai mult, vedeta spune că fiica sa se gândește constant la ambii săi părinți, care ocupă în continuare un loc egal în inima sa. 

„Ea e foarte OK. Știe foarte bine că niciunul dintre noi nu am plecat aiurea pe cărări. Suntem ambii alături de ea, lucrurile sunt în regulă. Și chiar când e cu mine, se gândește la taică-su. Și când e acolo, se gândește la mine.”, a mai spus Paula Seling, pentru sursa citată.

Pe aceeași temă: Paula Seling, dezvăluiri emoționante despre fiica sa. Ce relație este între cele două: „Am învățat cea mai pură formă de iubire”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel