Eugenia Șerban, dezvăluiri dureroase despre fiul său, dependent de substanțe interzise. Actrița a izbucnit în lacrimi: „Am ales să iau ordinul de protecție”

Data publicării:
Eugenia Șerban, captură YouTube
Descriere foto: Eugenia Șerban, captură YouTube

Eugenia Șerban a izbucnit în lacrimi, când a început să vorbească despre fiul său, dependent de substanțe interzise. 

Eugenia Șerban a fost invitată în podcastul Marei Bănică, acolo unde a făcut dezvăluiri dureroase despre fiul său, care a ajuns dependent de substanțele interzise. Vedeta a ajuns chiar să sune la poliție, pentru a nu ajunge la o situație mult mai gravă. 

Eugenia Șerban, dezvăluiri dureroase despre fiul său, dependent de substanțe interzise

Actrița recunoaște că acest moment este greu pentru ea, mai ales că anul trecut, în luna august a suferit și un preinfarct. Cu lacrimi în ochi, Eugenia Șerban a recunoscut că s-a gândit să-și ia viața și că a cerut un ordin de protecție, pentru a nu ajunge într-o situație mai gravă. Cât despre speculațiile legate de agresivitatea fiului său față de ea, vedeta a infirmat faptul că acesta ar fi bătut-o. 

„Este un moment de neputință. Nu mai știi ce să faci și alegi să trăiești. Probabil că azi nu mai eram, nu pentru că el mi-ar fi făcut ceva, ci pentru că nu mai puteam să duc. Ca de exemplu, anul trecut – în august- am făcut un preinfarct..Îți vine să-ți iei viața, să nu mai vezi și nu voiam să ajung acolo. M-am gândit să ajung acolo (n.r. să-și ia viața), orice mamă se gândește. Am ales să iau ordinul de protecție – tocmai ca să nu ajung acolo. Ceea ce s-a spus ulterior că fiul meu m-ar fi bătut, că ar fi fost agresiv e o mare invenție. Fiul meu nu a făcut niciodată așa ceva. Statul nu îi ajută cu nimic, nu le oferă nicio șansă acestor oameni, nu există centre unde pot fi ajutați, te vezi neputincios ”, a mărturisit Eugenia Șerban, în podcastul Marei Bănică.

„Am trecut prin toate stările posibile și imposibile până în ziua în care am ajuns să sun la 112”

Eugenia Șerban a mărturisit că anul 2023 a fost cel mai greu pentru ea. Totodată, aceasta speră ca fiul său să-și revină și să scape de acest obicei nociv, care îi distruge viața. 

„Începi să-ți cauți vină, te gândești, ca părinte, unde ai greșit, uneori nu o găsești, alteori ajungi te învinovățești de niște lucruri care nu au nicio treabă cu realitate.Este foarte complicat. M-aș fi dat și pe mine numai să știu că va fi bine. Am trecut prin toate stările posibile și imposibile până în ziua în care am ajuns să sun la 112 – după 14 ani de chin. În primii ani a fost foarte greu – în perioada aia l-am și internat, imediat după ce a împlinit 18 ani, iar anul 2023 a fost cel mai greu ”, a mai spus Eugenia Șerban.

Eugenia Șerban a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer

"Am aflat la un control de rutină. Mi-am făcut toate controalele cu opt luni înainte și nu aveam absolut nimic. Aveam pregătite spectacole după, dar nu aveam cum să le dau peste cap. Faptul că am muncit în perioada aia m-a ținut în priză. Atunci a fost pentru prima dată când le-am spus prietenilor mei medici: Am nevoie de voi. Nu am plecat afară, deși aveam dosarele pregătite spre Viena, Turcia. Într-o lună jumătate aveam toate operațiile făcute și investigații. A fost alegerea mea să operez ambele cancere odată. Un an de zile eu nu am putut să aprind candela. Când mi s-a spus, primul gând care mi-a trecut prin cap a fost moartea. Mi-au trebuie două săptămâni să-mi revin.", a spus Eugenia Șerban în cadrul emisiunii Ego Life, cu Dana Săvuică.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel