Visul premonitoriu pe care mama lui Mădălin Ionescu l-a avut despre tatăl Cristinei Șișcanu: „Tata a anunțat-o pe mama mea că socrul meu se va stinge”

Data publicării:
Mădălin Ionescu, captură facebook
Descriere foto: Mădălin Ionescu, captură facebook

Mădălin Ionescu a povestit ce vis premonitriu a avut mama sa, cu două zile înainte ca socrul său să se stingă din viață. 

Tatăl Cristinei Șicanu s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, lăsând în urma sa multă durere. Bărbatul se confrunta cu mai multe probleme grave de sănătate, care i-au adus și sfârșitul. 

Visul premonitoriu pe care mama lui Mădălin Ionescu l-a avut despre tatăl Cristinei Șișcanu

În cadrul unui filmuleț pe rețelele de socializare, Mădălin Ionescu a povestit ce vis premonitoriu a avut mama sa, cu două zile înainte ca socrul său să se stingă din viață. 

„Fără să intru în detaliile legate de cauzele evenimentului pe care eu nu-l așteptam, chiar dacă în ultimele zile am intuit că lucrurile s-ar putea complica foarte tare, aș vrea să vă relatez un episod care s-a întâmplat cu două zile înainte ca socrul meu să se stingă. Mama l-a visat pe tatăl meu, care s-a dus către Domnul, în urmă cu doi ani și jumătate, spunându-i că are o afacere cu Ion, că are ceva de pregătit pentru Ion. În momentul în care s-a trezit din vis, a sunat-o pe sora mea și i-a relatat acest vis, dar nici una, nici cealaltă nu s-au gândit la Ion, socrul meu, pentru că nu ne așteptam. Într-adevăr, el avea o cazuistică  serioasă, avea probleme de sănătate  grave, dar toți credeam că o va mai duce o perioadă. Lucrurile s-au complicat din alte cauze, nu intru în detalii. Medicii de la Matei Balș au făcut tot ce au putut și le suntem recunoscători, deci nu vorbim despre o poveste care s-a întâmplat în acest spital. Deci, iată ce s-a întâmplat după două zile, practic, tata a anunțat-o pe mama mea că socrul meu se va stinge. Mama visează foarte des lucruri care urmează să se întâmple, are tot astfel de premoniții. Și eu am moștenit-o pe mama, dar este o poveste veche”, a povestit Mădălin Ionescu, pe rețelele de socializare. 

„Asta este încă o dovadă că există un program și există conexiuni între noi și acei membrii ai familiei care s-au dus”

„Este încă o dovadă că facem parte dintr-un program, dintr-o matrice. Există mesaje pe care creierul nostru le descifrează în anumite momente, le primește pe anumite filiere, pe anumite fluxuri informaționale. După acest program numit terra, urmează un alt program, o altă evoluție, într-un alt spectru, sub o altă manifestare, al unui licăr de conștiință care se află prezent în noi și care, probabil, este transmutat după o anumită pregătire către alte dimensiuni. Unele entități spirituale se anulează pe sine, pur și simplu și ca la un program care se virusează sunt radiate, eliminate din acest program complex numit viață, sub toate manifestările ei. Altele sunt reciclate și li se găsesc noi întrebuințări. Unele devin atât de grosiere încât nu mai au niciun sens și pur și simplu sunt șterse. Deci, asta este încă o dovadă că există un program și există conexiuni între noi și acei membrii ai familiei care s-au dus înaintea noastră. Știu că oamenii au fost limitați genetic și după o serie de evenimente și o serie de evoluții ale unor civilizații umane care au fost pe Terra, astfel încât viața trece ca un fulg. De aceea este foarte important să încercăm în permanență să progresăm, pentru că ajungem cât ai clipi la 50 de ani și cea mai mare parte a vieții ți-a trecut  și nu prea mai ai timp să faci tot ceea ce ți-ai dori în timpul rămas, deși există șanse până la final. Tocmai de aceea v-am relatat acest eveniment, pentru că este extrem de important să fim oameni, cu adevărat„, a mai spus Mădălin Ionescu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel