Adelina Pestrițu, pregătită să devină mămică pentru a doua oară: „Îl primim cu brațele deschise”

Data publicării:
Sursa foto: Adelina Pestrițu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adelina Pestrițu, Instagram

Au trecut aproape 6 ani de când Adelina Pestrițu a adus-o pe lume pe Zenayda, iar acum este mai pregătită ca niciodată să devină mamă pentru a doua oară. Bruneta își dorește un copil și a purtat și o discuție cu fiica sa pe această temă.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut de la noi din țară. Se bucură de un mare succes pe plan profesional, dar mai ales pe cel personal. Fosta prezentatoare TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Virgil Șteblea din 2017. Un an mai târziu, cei doi doi au devenit părinții unei fetițe superbe, pe nume Zenayda, iar în 2019 au spus marele „Da” în fața ofițerului de stare civilă.

Adelina Pestrițu, pregătită să devină mămică pentru a doua oară: „Îl primim cu brațele deschise”

Au trecut aproape 6 ani de când bruneta a adus-o pe lume pe Zenayda, iar acum este mai pregătită ca niciodată să devină pentru a doua oară mămică. Într-un interviu pentru WOWbiz, Adelina Pestrițu a mărturisit că a întrebat-o pe fiica sa dacă își mai dorește un frățior sau o surioară. Deși a recunoscut că micuța când vrea, când nu, bruneta nu exclude să aducă pe lume un bebeluș în viitorul apropiat. Ea a mărturisit că dacă Dumnezeu le va da un copilaș, ea și soțul ei, Virgil Șteblea, îl vor primi cu brațele deschise.

„O mai întrebăm noi din când în când dacă și-ar mai dori un frățior sau o surioară. Ea câteodată spune da, câteodată nu, depinde. Cred că nici nu își dă seama cum ar fi exact. Dar, cum vrea Dumnezeu. Nu e ceva pe care noi putem să îl programăm. Dacă Dumnezeu vrea să ne mai trimită un copil, noi îl primim cu brațele deschise”, a mărturisit Adelina Pestrițu pentru WOWbiz.

Te-ar putea interesa și: Imagine rară cu fiica Adelinei Pestrițu. Care este motivul pentru care micuța apare tot mai rar pe rețelele de socializare

Cum este Adelina Pestrițu în rolul de mămică: „Avem și noi regulile noastre, este absolut normal, dar în place să fiu prietenă cu Zeny”

Adelina Pestrițu este o mămică devotată, iar relația dintre ea și fiica sa, Zenayda, este una de prietenie. Deși se înțeleg de minune și au conexiune extrem de frumoasă de mamă-fiică, bruneta recunoaște că uneori este și strictă cu fetița sa și îi impune anumite reguli. 

„Avem și noi regulile noastre, este absolut normal, dar în place să fiu prietenă cu Zeny. Îmi place să vină la mine și să îmi povestească tot ce simte ea, să vorbim foarte mult, să petrecem mult timp împreună și cred că este important să construim aceasta relație strânsă de mamă-fiică. Pentru ea este esențial să simtă că poate veni la mine ca la o prietenă bună, să ne sfătuim, să povestim, să povestim. (...) Am noroc de un partener care mă susține, mă apreciază și de câte ori e nevoie ca el să stea cu Zeny și eu să plec pentru un proiect, o face. Ar fi fost imposibil ca eu să le fac pe amândouă. Îi mulțumesc foarte mult că este acolo pentru mine”, a mai spus Adelina Pestrițu pentru aceeași sursă.

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față, după ce Gabi Bădălău a spus că a fost înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Există niște contexte”

Te-ar putea interesa și: Adelina Pestrițu și-a scos implanturile mamare. Motivul pentru care a luat această decizie și cum arată acum: „M-am gândit mult”

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel