Imagine rară cu fiica Adelinei Pestrițu. Care este motivul pentru care micuța apare tot mai rar pe rețelele de socializare

Data actualizării: | Data publicării:

Încă de când a devenit mamă, Adelina Pestrițu s-a schimbat radical și a început să fie din ce în ce mai discretă cu aparițiile sale. Același lucru se întâmplă și cu fiica ei, micuța Zeny, cu care se afișează din ce în ce mai rar, în ultimul timp.

Cu toții știm că Adelina Pestriți și soțul ei, Virgil Șteblea, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de șapte ani și că, din rodul dragostei lor, cei doi au o superbă fetiță, pe care vedeta încearcă să o țină departe de viața publică. Asta până recent când, după mult timp în care nu și-a mai expus fiica, Adelina Pestrițu a publicat o fotografie cu micuța Zeny.

Cum arată fiica Adelinei Pestrițu

Prima oară Adelina Pestrițu a apărut însoțită de fiica ei pe coperta unei cunoscute reviste din România. Atunci fanii vedetei au avut ocazia să o vadă pe Zeny și au fost cuceriți iremediabil de frumusețea sa. Brunetă, cu niște ochi pătrunzători, puiul de om, în vârstă de aproape 6 ani acum, a ajuns imediat la sufletul urmăritorilor Adelinei.

Chiar și așa, vedeta a decis că, până nu va avea fiica ei puterea de decizie și nu va avea vârsta optimă, postările cu aceasta vor fi din ce în ce mai rare. Adelina Pestrițu își dorește ca fata ei să ai aibă o copilărie simplă, normală, să se bucure de perioada aceasta, la fel ca toți ceilalți copii. 

Adelina Pestrițu este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ce e nou în viața ei. Acest lucru s-a întâmplat chiar recent când, spre mirarea urmăritorilor săi, vedeta a postat o poză cu fiica ei. Zeny era îmbrăcată într-o rochie albă, elegantă, cu o coafură delicată, semn că moștenește pe deplin frumusețea mamei sale.

Te-ar putea interesa și: Adelina Pestrițu a fost amendată de Poliție. Ce greșeală a comis influencerița: „Nu faceți ca mine!”

De ce nu vrea Adelina Pestrițu să-și expună fiica pe rețelele de socializare

În urmă cu șase ani, Adelina Pestrițu a adus pe lume primul său copil. Fericită că și-a îndeplinit unul dintre cele mai valoroase dorințe, vedeta a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu fetița, chiar și din spital. De asemenea, i-a creat și o pagină de Instagram, unde fanii o puteau admira, dar până într-un punct, când Adelina a decis să șteargă respectivul cont și, mai mult decât atât, nici pe profilurile ei din social-media nu a mai distribuit imagini cu fetița.

Într-un interviu acordat, în trecut, revistei VIVA!, Adelina a dat cărțile pe față și a mărturisit care este adevărul din spatele dispariției fiicei sale de pe rețelele de socializare.

„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.

Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor.”, mărturisea vedeta, în trecut.

Te-ar putea interesa și: Probleme cu care Adelina Pestrițu s-a confruntat din cauza implanturilor mamare: „În timp au apărut și alte efecte la care eu nu mă așteptam”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel