Adelina Pestrițu și-a scos implanturile mamare. Motivul pentru care a luat această decizie și cum arată acum: „M-am gândit mult”

Data actualizării: | Data publicării:
Adelina Pestrițu, foto Instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu, foto Instagram

Adelina Pestrițu și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că și-a scos implanturile mamare. Fosta prezentatoare TV a spus și ce a făcut-o să ia această decizie. 

Adelina Pestrițu, unul dintre cei mai urmăriți creatori de conținut de la noi din țară, este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Fosta prezentatoare TV își ține tot timpul fanii la curent cu ce se îmtâmplă în viața ei. Așa a făcut și de această dată. Adelina Pestrițu și-a anunțat fanii că a luat o decizie importantă în viața. La cei 37 de ani, bruneta a decis să renunțe la implanturile mamare, motivând că a făcut acest pas după o perioadă lungă de reflecție și consultare cu medici specialiști.

„Știți vorba “New Year, new me” ? Se pare că în cazul de față se aplică. Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore.

Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze”, a transmis Adelina Pestrițu pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Motivul pentru care Adelina Pestrițu și-a scos implanturile mamare

Adelina Pestrițu a explicat că a luat decizia deoarece se confrunta cu dureri de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și cu disproportii estetice. Astfel, săptămâna trecută, a mers la spital unde a suferit intervenția chirurgicală.

„Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproportiile estetice. Astfel, săptămâna trecută, după o perioadă de analiză și informare, m-am prezentat la spital, unde @dr.radu.ionescu m-a întâmpinat și m-a pregătit pentru noua schimbare”, a precizat Adelina Pestrițu.

Te-ar putea interesa și: Adelina Pestrițu merge de mai bine de 10 ani la psiholog. Cu ce probleme se confruntă vedeta: „Viața mea nu e roz”

„Această intervenție a venit la pachet cu o listă lungă de reguli stricte de urmat”

Această schimbare majoră a venit cu o serie de reguli stricte de urmat, iar vedeta recunoaște că va trebui să-și exerseze răbdarea în lunile următoare, întrucât va dura ceva timp până când doctorul va decide care sunt următorii pași în procesul de recuperare.

„Desigur, această intervenție a venit la pachet cu o listă lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare. Răbdarea, pe care de obicei eu nu o am, însă va trebui să o exersez intens de data aceasta pentru că abia după câteva luni doctorul va decide în urma evaluărilor medicale, care sunt următorii pași sau dacă vor mai fi alți pași. 

Toată această “poveste” este una personală, pe care am decis să o împărtășesc cu voi, pentru că am primit întrebări despre acest subiect de nenumărate ori și poate că experiența mea vă va ajuta și pe voi să nu vă grăbiți să luați decizii care pot avea un impact semnificativ asupra stării voastre de sănătate”, a mai spus Adelina Pestrițu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel