Adelina Pestrițu, transformare radicală. Ce este „butterfly haircut” și cât a avut de așteptat vedeta pentru a se putea bucura de acest look

Data actualizării: | Data publicării:

Adelina Pestrițu și-a surprins fanii cu un nou look. 

Adelina Pestrițu, a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe transformări de look. Deși rămâne fidelă culorii negre a pletelor, în ceea ce privește lungimea lor, vedeta a fost mereu curajoasă. Și-a tuns părul scurt, bob, și a reușit să inspire și alte femei să îndrăznească să se joace.

Acum, vedeta a abordat o nouă tunsoare, pentru care a fost nevoie să aștepte o perioadă lungă de timp. 

Invitată în platoul Vorbește lumea, de la PRO TV, Adelina Pestrițu a povestit despre cel mai nou trend în materie de tunsori: „butterfly haircut”.

Vedeta spune că și-a ținut fanii în suspans atunci când i-a anunțat că urmează să se tundă, aceștia fiind convinși că urmează să se tundă scurt, din nou. Însă vedeta avea alte planuri pentru pletele ei. 

 

“Este în top tunsori anul acesta. Asta îmi place cel mai mult din toate tunsorile pe care le-am avut (…) Cei din comunitatea mea au stat cu multe emoții după ce am anunțat că merg să-mi tai părul!”, a spus Adelina Pestrițu la Vorbește lumea.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

 

Mai mult, vedeta a dezvăluit că a avut de așteptat o perioadă lungă de timp, pentru ca lungimea părului să-i permită să realizeze această tunsoare. 

 

Cum se simte fiica vedetei, după ce a fost 7 zile internată în spital

 

În urma cu câteva săptămâni, vedeta a publicat pe contul său de un Instastory din cadrul spitalului însoțit de un mesaj prin care își anunța urmăritorii că trece printr-o perioadă dificilă.

Deși nu a oferit foarte multe informații referitoare la starea fetiței lor,  Adelina Pestrițu a precizat  atunci că totul este stabil și că în curând se vor întoarce acasă alături de cea mică.

 

Acum, vedeta a vorbit despre starea de sănătate a fiicei sale. 

„Am fost internată cu fetița mea, pentru că ne-am confruntat cu un episod nu foarte fericit, a făcut pneumonie. Am fost la camera de gardă, gândindu-ne că trebuie să știm ce sirop să-i dăm. Nu ne-am gândit că e atât de grav. Ăsta e un semnal de alarmă pentru toate mămicile. Nu tușea foarte tare. Doar tușea, am fost la camera de gardă și medicul ne-a zis că ar fi bine să facem o radiografie. După ce am făcut, ni s-a sugerat că trebuie să o internăm, pentru ca are pneumonie, o formă severă. A trebuit să o conecteze și la oxigen. După 7 zile am scăpat de perioada critică. Acum e super ok, se uită la televizor. Sigur s-a emoționat”, a spus Adelina Pestrițu, în cadrul emisiunii.

 

Adelina Pestrițu, semnal de alarmă: „Totul a început de la o simplă tuse”

 

Vedeta le-a povestit și fanilor, printr-o serie de Instastory, prin ce a trecut cu fiica sa. 

„Totul a început de la o simplă tuse și când spun simplă, chiar a fost o tuse banală, de asta vreau să trag un semnal de alarmă și să vă explic cum am ajuns noi la spitalizare. Ne-am prezentat la camera de gardă, am vrut să ne asigurăm că-i administrăm un sirop potrivit, pentru că știți că dacă îi dați un sirop pentru tuse productivă și ea este seacă sau invers puteți să-i agravați situația copilului. Cel mai bine este să cereți întotdeauna părerea medicului. La camera de gardă am spus ce s-a întâmplat, am spus că nu are decât o tuse, fără secreții nazale, fără nimic altceva și a început să o asculte doamna doctor de gardă. Ne-a recomandat să facem o radiografie pulmonară. Fiind trecut de 12 noaptea, a fost cam complicat să găsim radiologie noaptea. După ce a fost examinată, am făcut radiografia pulmonară și pe radiografie s-au văzut plămânii destul de afectați, moment în care am intrat în panică și noi, părinții, și medicii, și au spus că acum trebuie internată. Am internat-o pe loc. Repet, singurul simptom a fost tusea. De fiecare dată când copilul tușește, trebuie ascultat. Noi, părinții, nu suntem capabili întotdeauna să ne dăm seama că este vorba de ceva grav. A fost nevoie și de oxigen, tratamentul a fost unul destul de serios, dar a dat roade destul de repede, având în vedere că o astfel de problemă de sănătate poate dura destul de mult și poate avea complicații peste complicații. Cu pneumonia nu te joci nici când ești adult, mai ales când ești copil. Lucrurile au fost cât se poate de serioase. Nu e de neglijat nici măcar acea tuse, pe care o considerăm noi simplă. Nu neglijați nimic ce ține de sănătate”, a povestit Adelina Pestrițu pe Instastory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel