Adelina Pestrițu a ajuns la psiholog din cauza rețelelor de socializare: „Oamenii pun prea repede etichete fără să cunoască povestea”

Data publicării:
Adelina Pestrițu, foto instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu, foto instagram

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete din mediul online. Dar puțini oameni cunosc sacrificiile făcute de brunetă. 

Adelina Pestrițu se bucură de o comunitate mare de fani în mediul online care îi urmăresc activitățile și proiectele. Chiar dacă se bucură de apreciere, Adelina Pestrițu nu este ocolită de comentarii negative și răutăți din partea urmăritorilor. 


Adelina Pestrițu a primit chiar și premiul „Best Influencer 2019” de la E! People’s Choice Awards. Dar puțini oameni știu că fosta prezentatoare TV se luptă cu anxietate și merge adesea la psiholog pentru a putea face față presiunii din social media. Adelina Pestrițu spune că pentru un influencer este foarte greu atunci când oamenii pentru care ei creează conținut și își dedică o foarte mare parte din timp, le adresează jigniri sau comentarii răutăcioase. 


„Oricât de puternic ai fi, este practic imposibil să faci față presiunii când toți te vor perfect și știi că niciodată nu vei fi. (...)Intervine sentimentul real că nu ești suficient de bun, că oricât te-ai strădui nu este îndeajuns. Da, știu! Mulți le servesc persoanelor publice replica «ți-ai asumat». Însă nu despre asta este vorba, despre asumare, ci despre trăiri, sentimente, dorința de a fi mai bun, despre dorința de a mulțumi și de a-i face pe alții fericiți”, a declarat Adelina Pestrițu într-un interviu pentru Unica


Adelina Pestrițu, motivul divorțului de Liviu Vârciu. Abia acum s-a aflat: „M-a marcat acest episod”


Adelina Pestrițu este căsătorită de patru ani cu Virgil Șteblea, iar căsnicia lor este de admirat. 


Dar în trecut, viața amoroasă a vedetei a trecut prin multe dezamăgiri, mai ales în ceea ce privește mariajul cu Liviu Vârciu. Cei doi au fost căsătoriți timp de un an, dar din cauza infidelităților artistului, bruneta a decis să pună capăt relației. 


Adelina Pestrițu a aflat că este însărcinată cu Liviu Vârciu chiar la începutul procesului de divorț. Sarcina era una cu risc, iar Adelina Pestrițu a pierdut copilul. 


“M-a marcat acest episod. Visam în fiecare noapte că am un copil în brațe”, a mărturisit Adelina.

 

Citește și: Anamaria Prodan, plângere penală împotriva Corinei Caciuc, după ce amanta soțului i-ar fi purtat hainele și accesoriile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel