Anamaria Prodan, plângere penală împotriva Corinei Caciuc, după ce amanta soțului i-ar fi purtat hainele și accesoriile

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa amantei lui Laurențiu Reghecampf. Impresara o acuză că i-ar fi purtat hainele. 

Anamaria Prodan lansează atac după atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf și a amantei lui, Corina Caciuc. Sexy-impresara ar fi dat-o în judecată pe femeia care i-a furat soțul și o acuză că i-ar fi purtat hainele și accesoriile, potrivit unor surse citate de Click.ro. 


Sexy-impresara ar fi observat acest aspect în mai multe fotografii, după ce Corina Caciuc ar fi apărut cu geanta impresarei pe mână. La adresa lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a făcut deja două plângeri penale și așteaptă decizia din partea instanței. 


Anamaria Prodan îl acuză pe cel cu care a fost căsătorită 13 ani că ar fi transferat bunuri și bani dintr-un cont al familiei în cel al noii sale iubite, Corina Caciuc, fără să primească vreo aprobare din partea impresarei. 


În plus, vedeta l-ar fi acuzat pe Laurențiu Reghecampf că ar fi publicat poze cu ea goală pe internet. 


Aceleași surse ar fi dezvăluit pentru Click! că Anamaria Prodan îi cere Corinei Caciuc să facă dovada unor obiecte de valoare, printre care genți, pantofi și bijuterii de valoare, care ar fi apărut peste noapte în posesia tinerei domnișoare. 


Anamaria Prodan, un nou mesaj tranșant la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „O iei la vale și ajungi doar o simplă tinichea”


Anamaria Prodan a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care apar echipele pe care Reghecampf le-a antrenat în ultimii ani. Sexy-impresara vrea să arate lumii că soțul ei a scăzut mult pe plan profesional de când a ales să își părăsească familia pentru Corina Caciuc, cea care îl va face tătic pentru a treia oară. 


„Când gurile de aur de 9 kt îți iau mințile… o iei la vale și ajungi doar o simplă tinichea, care mai «sclipește» probabil câteva secunde. Lumina pe care o împrăștia familia Prodan prin copiii de vis, demnitate, credință și forță s-a stins pentru mărețul limbă de aur. Astăzi, înaltul limbă de aur se zbate în mediocritate și umbra domniei sale l-a părăsit. I-a rămas cică gura de aur pecete pe viață, deoarece lumea fuge de amândoi ca de aurul de 9 kt”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel