Adela Popescu, motivul pentru care nu și-a urmat soțul în Thailanda: „Am luat toate variantele în calcul”

Data actualizării: | Data publicării:

Adela Popescu a dezvăluit care este motivul pentru care nu l-a însoțit pe Radu Vâlcan în Thailanda. 

Radu Vâlcan a plecat în Thailanda, pentru aproximativ o lună de zile, pentru a filma noul sezon „Insula Iubirii”. Dacă în Republica Dominicană, când frumoasa prezentatoare a filmat pentru show-ul de supraviețuire de pe Pro TV, a fost însoțită de întreaga familie, de data aceasta nu a mai fost posibil. Adela Popescu spune că și-ar fi dorit foarte mult să repete experiența, în altă țară acum, însă unul dintre copiii cuplului nu putea lipsi de la școală. În acest sens, blondina a preferat să pună pe primul plan copii și să aștepte cu nerăbdare momentul când Radu Vâlcan se va întoarce acasă. 

„Nu aveam cum să plec. M-am gândit, doar că băiatul cel mare are școală. Tu crezi că nu am luat toate variantele astea în calcul? Dar nu s-a putut. Dacă aș fi vrut? Înnebunită”, a declarat Adela Popescu, pentru ego.ro

VEZI și: Cabral ia o pauză de la televiziune: „Am obosit. O să mă opresc”. Prezentatorul, mesaj neașteptat în online

Ce spune Adela Popescu despre experiența „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”

Experiența din jungla Dominicană a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai mari aventuri din viața Adelei Popescu. Vedeta mărturisește faptul că nu a putut nicio clipă să guste preparatele din care mâncau concurenții, însă spune că și-a învins totuși o temere. Adela Popescu are o frică foarte mare de zbor și, cu toate acestea, a sărit de la o înălțime foarte mare, în Republica Dominicană.

„Nu se putea mânca așa ceva, te rog să mă crezi. Nu exista așa ceva. În schimb, cu aruncatul de sus pentru mine a fost o surpriză, d-apăi pentru ceilalți. Știi că mie îmi este frică să zbor cu avionul și am zis că trebuie să fac asta. Când m-am urcat pe schelă mi-am zis că nu are ce să mi se întâmple, mare lucru, însă pe când urcam și urcam, la un moment dat au început să-mi tremure picioarele și țin minte că eram atât de stresată că mi s-a blocat mâna așa într-o poziție anormală de la o hiberventilație.”. a continuat ea.

Adela Popescu, devastată de plecarea lui Radu Vâlcan: „Ce e rău se uită, ce e bun, e bine primit”

„Toată lumea mă aștepta să sar”

Chiar dacă în momentul în care a ajuns sus și-a dat seama că teama de înălțime este mult mai mare decât anticipase, vedeta nu a putut să dea înapoi, din cauza sentimentului de rușine pe care îl simțea față de întreaga echipă.

„Îmi venea să zic: „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Pur și simplu. Dar îmi era rușine. Toată lumea mă aștepta să sar. Îmi era rușine față de concurenți, nu aveam cum să mă duc apoi să le zic să facă nu știu ce probă când de fapt eu nu sunt în stare să sar de pe schela de pe care ei au sărit. Nu mergea.

Experiența din Republica Dominicană, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost o super provocare pentru mine. Am avut noroc că am avut confort psihic pentru că am avut familia aproape și asta a fost extrem de important. Altfel nu mergeam acolo, dacă nu aveam această opțiune. Experiența a fost peste orice așteptare, adică eu mereu îl întrebam pe Cabral să-mi zică cum este, el participând la sezonul trecut, dar orice mi-a povestit nu s-a comparat cu ce s-a întâmplat aici”, a mai povestit Adela Popescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel