Adela Popescu nu e mândră de silueta sa: „Nu mai arăt așa cum mi-aș dori”. Promisiunea pe care i-a făcut-o lui Radu Vâlcan

Data publicării:

Adela Popescu a dezvăluit că își dorește să facă niște schimbări, din punct de vedere al fizicului său.

Adela Popescu se menține într-o formă excelentă, mai ales în contextul în care celebra prezentatoare TV a trecut prin trei nașteri. Extrem de multe persoane se întreabă cum de aceasta a reușit atât de repede să-și reintre în forma de odinioară și, chiar dacă este admirată de foarte multă lume pentru aspectul fizic, Adela nu e mândră cu propria siluetă. Vedeta spune că există mici imperfecțiuni pe care vrea să le schimbe, motiv pentru care și-a propus să facă îmbunătățiri în ceea ce privește alimentația sa zilnică.

„De foarte mult timp nu mai arăt așa cum mi-aș dori să arăt. În ultimii ani, sunt mult mai indulgentă cu corpul meu, mai înțelegătoare, știu prin ce schimbări a trecut, îi mulțumesc că mi-a ținut copilașii și mi i-a făcut sănătoși. Nu mă consider mândră de corpul meu, așa cum văd anumite fete pe Instagram. De aceea, trag tare acum, mi-am propus să fac sală din moment ce am mai mult timp. Merg de trei ori pe săptămână la sală și încerc să am grijă ce mănânc.”, a declarat Adela Popescu, potrivit viva.

Citește și: Pactul pe care l-a făcut Adela Popescu cu copiii săi, când pleacă în vacanță: „Asta e înțelegerea noastră”

Promisiunea pe care i-a făcut-o soțului ei

Chiar dacă își dorește extrem de mult să fie cea mai bună variantă a sa, din punct de vedere fizic, Adela Popescu spune că există zile în care nu reușește să se abțină de la a nu mânca ceea ce-i face plăcere. Cu toate acestea, blondina i-a făcut și o promisiune lui Radu Vâlcan, pe care-și dorește să o respecte.

„Am zile în care nu reușesc sub nicio formă, pentru că sunt o mare gurmandă, dar încerc, mă străduiesc fiindcă simt că o să vină o vreme când îmi va părea rău că în anii în care puteam să arăt excepțional nu am făcut un mic efort să arăt excepțional. Într-adevăr, corpul meu, moștenirea de la mama, m-a ajutat să fiu slabă și în parametri. Eu acum mă refer la ce știu eu, cum arată abdomenul, cum arată anumite locuri din corpul meu, care sunt departe de a fi perfecte. Mă străduiesc și i-am promis lui Radu că la vară va fi mândru de mine pe plajă. Sper să mă țin de cuvânt.”, mai spune ea pentru sursa citată.

VEZI și: Ce mesaj a primit Adela Popescu de la Mihaela Rădulescu. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta: „Ești tot ce ar trebui să fii”

Ce spune despre operațiile estetice

Cât despre operațiile estetice, Adela Popescu spune că nu a apelat încă la ele, însă, pe viitor, dacă este cazul, celebra prezentatoare nu va spune „nu”.

„Am o problemă cu operațiile estetice care te urâțesc, dar cele care te înfrumusețează mi se par binevenite. În momentul acesta, nu mă simt pregătită pentru vreuna dintre ele, dar nu spun că nu le voi face. Ce mi-am făcut în plus a fost o micropigmentare fir cu fir la sprâncene, foarte naturală. Dacă nu spun cuiva, nimeni nu își dă seama. E foarte bine făcută și mă simt confortabil, eu neavând niște sprâncene extraordinare, de aceea am și apelat la asta. În momentul acesta, nu mă gândesc la o operație estetică. Repet, nu am nimic împotriva lor.”, mai spune ea.

Citește și: Adela Popescu, gest extrem pentru Irina Fodor. Cum i-a demonstrat prietenia adevărată: „Capcana a făcut clanc! și l-a prins nemilos pe Fodor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel