Adela Popescu, gest extrem pentru Irina Fodor. Cum i-a demonstrat prietenia adevărată: „Capcana a făcut clanc! și l-a prins nemilos pe Fodor”

Data publicării:

Irina Fodor a povestit cum buna ei prietenă, actrița Adela Popescu, i-a demonstrat cât de importantă este pentru aceasta, punând la cale un plan „diabolic” de a-i convinge soțul să o ducă în vacanța mult visată.


„Prietenia adevărată e atunci când îi trimiți un mesaj subtil prietenei tale, și ea știe ce are de făcut, fără prea multe explicații. Să vă zic cum am procedat.
A scris @adela_popescu pe Facebook (sau pe Insta, nici eu nu mai știu) că pleacă la Moșu’, în Laponia. I-am lăsat și eu un mesaj timid la postare, că mvaai, ce frumos, ce mi-ar plăcea și mie…înțelegeți voi.
Ce credeți că a făcut? A pândit momentul, o întâlnire comună, și s-a apucat de făcut psihologie inversă, laterală și cu spatele, cu mare atenție în oglinda retrovizoare, unde nu-l scăpa din priviri pe Fodor.

 Asta în timp ce îmi povestea mie ce frumusețe îi așteaptă pe tărâmuri înzăpezite, cu săniuțe trase de husky, unde renii zburdă liniștiți sub aurora boreală, iar Moș Crăciun stă la povești cu tine.
Eu mă tot înduioșam și mă tot miram, în timpul ăsta.
Capcana a făcut clanc! și l-a prins nemilos pe Fodor. 

Pe scurt, mergem și noi în Laponia!

Una peste alta, adevărul e că îmi doream până la cer și înapoi experiența asta. O aveam de mult în minte, dar nu se legau lucrurile de nici un fel: ba nu era timp, ba era complicat, ba era zborul lung, ba nu eram suficient de informați. 

Uite că acum am fost suficient din toate, dar cel mai mult, am fost hotărâți. Am luat un pachet  care le bifează pe toate: zbor cu charter cu o durată de doar 4 ore, cazare și mese incluse, și cele mai importante activități rezervate, fără stat la cozi și altele acțiuni cauzatoare de nervi.

Dacă și voi vă faceți planuri, noi mergem acolo de pe data de 3 decembrie.
Acum trebuie să mă ocup de organizare pe plan intern și research: Cât de frig e totuși acolo? Ce mâncăruri nu trebuie ratate?
Dacă aveți informații, mi-ar folosi tare și v-aș mulțumi mult”, a povestit Irina Fodor pe Instagram. 

 

 

Adela Popescu este nerăbdătoare să o cunoască pe doamna Crăciun

 

Adela Popescu a povestit, pe rețelele de socializare, cum plecarea în Laponia reprezintă îndeplinirea unui vis mai vechi. 

„E hotărâtă treaba! Plecăm în Laponiaaaaa la Moș Crăciun! 
Am ezitat până acum pentru că drumul era tare complicat, cu o escală sau chiar două, nu aveam idee exact ce activități să facem, în ce localități, etc
Daaar, vom pleca cu un charter și în 4 ore suntem direct în prag la doamna Crăciun.
Deja fac research, caut haine potrivite și mă surprind fiind extrem de nerăbdătoare, cu un gol în stomac de fericire.
Nici nu realizam cât de dor îmi era de zăpadă din copilăria mea, de totul alb, fără de care magia Crăciunului nu are cum să fie completă…
Așteptăm cu drag orice sugestie, avertizare, recomandare.”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience