Pactul pe care l-a făcut Adela Popescu cu copiii săi, când pleacă în vacanță: „Asta e înțelegerea noastră”

Data publicării:

Adela Popescu a dezvăluit cum se descurcă atunci când pleacă cu cei mici în vacanță.

Adela Popescu și Radu Vâlcan încearcă cât mai mult să-și implice copiii în toate activitățile lor, chiar dacă viața cu trei micuți este solicitantă și, uneori, destul de dificilă. Astfel, cei doi își rezervă doar câteva momente din an în care să aibă parte de timp liber de petrecut în doi, iar în rest călătoresc alături de cei trei băieți, indiferent de cât de îndepărtată ar fi destinația. Astfel, pentru a face zborurile să fie mai ușoare, Adela Popescu a făcut și un pact cu cei doi copii mai mari. 

”Nu au fost ușoare. De fapt, cel mai complicat este să zbori. Cel mic, care are doi ani, e în perioada de explorare. La cei mari le dai, noi nu prea le dăm acces la gadgeturi, pentru că în avion au acces la ecrane. 10 ore se pot uita, asta e înțelegerea noastră. Uitați-vă, mamă, până nu mai puteți. Cel mic e prea mic pentru desene și explorează. E bine când ai mai mulți copii de vârste apropiate că se joacă împreună. Noi acum doar stăm, în ultima vacanță am fost doar noi, a fost așa intim, greuț, dar intim și frumos”, a povestit Adela Popescu la Xtra Night Show, potrivit spynews.

VEZI și: Ce mesaj a primit Adela Popescu de la Mihaela Rădulescu. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta: „Ești tot ce ar trebui să fii”

Radu Vâlcan este cel autoritar cu copiii

Când vine vorba de atitudinea pe care o au în fața celor trei copii, Adela Popescu ne declara în trecut faptul că ea este persoana mai calmă din cuplu. În schimb, soțul său, Radu Vâlcan, este adesea autoritar, atunci când e nevoie, însă se ocupă și de diferite activități pe care le face cu micuții.

„Lumea ar spune că el este mai calm, dar nu-i adevărat, nu este el, nu, vă zic eu. Cu copiii eu sunt mai calmă și mai răbdătoare, categoric, dar el face activități de tată, pe care trebuie să le facă un tată. Îi mai și ceartă, îi mai și pedepsește, copiii cumva îi știu lui de frică, dar trebuie să fie și așa, o persoană mai rea în familie.”, ne-a spus în exclusivitate în trecut Adela Popescu.

Citește și: Dieta prin care Busu a slăbit 24 de kilograme. Alimentele la care a renunțat și regula de la care nu se abate niciodată: „Cu sfințenie trebuie respectată”

Cum este surprinsă adesea de soț

În ciuda aspectului dur pe care îl mai afișează uneori, Radu Vâlcan este, de fapt, o fire extrem de romantică, care își surprinde adesea partenera de viață, ne dezvăluia Adela Popescu în cadrul interviului. Prezentatorul de la Insula Iubirii nu-și face mereu publice gesturile, dorindu-și ca aceste lucruri să rămână în intimitatea vieții de cuplu.

„Așa mai face el, stă seara liniștit, cât eu culc copiii sau mai fac alte activități, și se mai gândește așa la noi doi și îmi mai trimite un mesaj, foarte puține le postează, majoritatea mi le trimite mie prin mesaje. Eu sunt mai melodioasă, în sensul că sunt mai atentă la ambientul din casă, pun flori, creez contexte, dar el stă ce stă și odată îmi trântește un mesaj sau o declarație și mă dă peste cap.”, ne-a mai spus celebra prezentatoare TV.”, ne mai spunea ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel