Adela Popescu, devastată de plecarea lui Radu Vâlcan: „Ce e rău se uită, ce e bun, e bine primit”

Data publicării:

Adela Popescu a rămas singură, cu cei trei copii, pentru o lună de zile.

Adela Popescu a avut un moment de vulnerabilitate, în mediul online, după ce soțul ei a plecat în Thailanda, pentru o lună, cu filmările noii sale emisiuni. Deși nu este pentru prima dată când cei doi petrec atât de mult timp despărțiți, vedeta spune că nu îi este deloc ușor și că încearcă să se țină ocupată, pentru a nu se gândi prea mult la dorul de partenerul său.

„Poza asta mi-a făcut-o Radu la ultimul prânz înainte de plecarea lui în Thailanda.
Sigur, știu, o luna trece repede. Am mai experimentat asta și ce e rău se uită, ce e bun, e bine primit. 
Dacă până acum lăcrimăm nițel după despărțirile de la aeroport, de dată asta, m-am făcut că nu bag de seama golul din stomac și m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine internă, etc. 
Pentru că, real, cu trei copii acasă, cu programe diferite de dus-adus la școală/grădi, opționale, activități, cumpărături, lansări de piese, emisiuni, finală “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, campanii, manichiuri, etc, chiar nu mai e timp de văicăreli.
În consecință, doamna Doina, tu când ai de gând să vii la București? Nu te-ai săturat de vacanță?”, a transmis Adela Popescu, pe Facebook. 


Adela Popescu, secretul căsniciei cu Radu Vâlcan: Nici nouă nu ne iese mereu, dar merită fiecare moment


Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de peste 11 ani. 


Adela Popescu și Radu Vâlcan par că au descoperit rețeta fericirii. Cei doi au împreună 3 copii, meserii solicitante și, cu toate astea, reușesc mereu să își găsească timp pentru ei. Adela Popescu spune că tocmai acesta este secretul armoniei din viața lor, faptul că încearcă să își creeze momente împreună. Vedeta a povestit, pe rețelele de socializare, cum i-a rămas în minte o anumită vacanță, din 2017, când deși nu era totul perfect în jurul lor, s-au simțit minunat. 

VEZI ȘI: Radu Vâlcan și Adela Popescu, despre momentele de gelozie din cuplu: "Telefoanele noastre sunt la comun"


„În prima vacanță cu Alexandru, cea din 2017 din insula grecească Naxos, nu am avut zbor charter. Am luat avion până în Atena apoi ferry. Curată nebunie, cu un copil de 1 an, ați putea spune. Prima cazare a fost mai mult decât modestă, a două și mai și. Noroc că erau poziționate excelent și aveau terase mari chiar pe plajă.
Mașînă pe care am închiriat-o era cam cât chiuvetă de la baie și aerul condiționat mergea când și când.
Nu prea am găsit plaje cu baldachine și nici petreceri cu dj și șampanie.
Dar a fost o vacanță de neuitat.
Perfectă! Asociez fiecare fotografie cu un sentiment de bine, de încântare, de liniște.
Și asta pentru că am reușit, eu și Radu, să ne armonizăm, să fim pe aceeași lungime de undă. Sau în care am avut norocul să ni se întâmple așa.
Au fost vacanțe în care am avut toate cele de mai sus, dar nu eram noi în cel mai bun mood, așa că pe acelea aproape că le-am uitat.
Morală: faceți tot ce va stă în putință să păstrați veselia în casă voastră, în relația voastră, în familia voastră.
Puneți muzică, gătiți împreună, începeți un serial în doi, stabiliți o zi pe săptămâna în care să aveți un moment doar voi, partenerii.
Din armonia voastră se naște o viață în armonie.
Nici nouă nu ne iese mereu, dar merită fiecare moment în care realizăm că e mai bine să ne fie bine decât să avem dreptate”, a povestit Adela Popescu pe rețelele de socializare. 

 

VEZI ȘI: Adela Popescu, incompatibilă cu Radu Vâlcan. Astrolog: „Câtă vreme el face ce vrea...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel